zarko1983 79 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vozim srada 750 i nisam imao nikakvih problema, naime vozim pretezno u nizim obrtajima, do 8000, cini mi se da je izgubio ostrinu na gasu pa rekoh malo da ga izduvam preko 8000, ali na 9000 pocinje da puca i baca vatru iz auspuha, sta moze biti? Inace pali lako kako vruc tako i hladan? Aj da cujemo sta mislite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ulenjio si ga .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ma puca ozbiljno, baza na auspuh plamen pola metra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan koje godište ? tj. dali je sa karburatorima ili sa ubrizgavanjem ? ako su karburatori, lako moguće da imaš koju probušenu membranu u karburatoru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan '97 godiste, karburatori su u pitanju, ne znam zbog cega se desava, ko radi dobro karburatore da ih skinem sad preko zime i odnesem da ih pogleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 25, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nego, onako usput, još jedno pitanje ?!? s obzirom da je hladno već neko vrijeme.... Koliko je star benzin u rezervaru i koliko ga ima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Novembar 27, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan nego, onako usput, još jedno pitanje ?!? s obzirom da je hladno već neko vrijeme.... Koliko je star benzin u rezervaru i koliko ga ima ? Pravo pitanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Novembar 27, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako radi na leru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 27, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan nego, onako usput, još jedno pitanje ?!? s obzirom da je hladno već neko vrijeme.... Koliko je star benzin u rezervaru i koliko ga ima ? Ubode ga na pravo mesto, garantovano a ti rođače, skini poklopce i vidi membrane, za svaki slučaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 27, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a jel nisi pao neki pit sa njim...pitam onako ispusti talog iz karburatora ,tamo dole na najnizim srafovima na loncetu, skini svecice,ne proveravaj ih,nego baci u kantu i zavi nove... proveri membrane i nivo goriva ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 27, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Benzin je star dva meseca sigurno a ima ga 10-12 litara po mojoj proceni, na leru radi lepo ne gasi se i sl, bokilic-nisam imao padova sa motora nikada hvala bogu, ove prve dve stvari talog i svecice mogu za ostalo vec nisam strucan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Novembar 28, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Po simptomima, mogla bi biti jedna od sledecih stvari: 1. Nivo goriva u karburatorima isuvise nizak 2. Membrane busne 3. Pumpa za gorivo ne obezbedjuje dovoljan protok (proveri i vodove da nisu ustinuti, i slavinu) 4. Prekidac copave 5. Kill switch 6. Senzor polozaja radilice 7. Senzor polozaja bregaste Ja sam svojevremeno imao slican problem na istom motoru, samo je moj bio godinu dana mladji od tvog, i pocinjao je da brlja vec posle 4000rpm. Ispostavilo se da je prekidac copave bio u pitanju. Glupost, a ja rastavio pola motora da nadjem sta je. Kreni od jednostavnijih stvari, mozda ti se posreci da resis problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...