Dača. 227 Napisano Octobar 27, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan znaci nebitno koji dan.. petak, subota ili nedelja.. isao bih do Kladova ili tako nesto.. mada mozemo i negde drugde, uopste nije bitno, vazno da se vozi i uziva .. ko je zainteresovan neka se prijavi u komentaru ili neka me kontaktira u inbox ili na 062/8642-782.. da napomenem da ruta nije tacno planirana, svuda se moze, sve je stvar dogovora.. vreme ce biti suncano, bez vetra, najlepsee idemo malo da se odmorimo od svega i to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 27, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan mi maxiskuterasi planiramo voznju po sumadiji, pa ako si voljan da nam se pridruzis, izvoli....dobrodosao si naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nam se putevi ukrste ja idem u subotu za Kragujevac!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 27, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan mi ko po obicaju, u nedelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...