Rusty Pera 528 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam informisan a ne znam da li je tačno, navodno softver za prepoznavanje registarskih oznaka ne registruje tablice od motorcikla. E sad navodno: kada se prođe žutom trakom, softver registruje prekršaj sa registarskim brojem vozila i slika vozilo ali navodno, kažem navodno, nije još uvek podešen da čita prepoznaje registarske tablice sa motorcikla. Da li je neko dobio čestitku sa slikama za žutu traku, prekoračenje brzine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam informisan a ne znam da li je tačno, navodno softver za prepoznavanje registarskih oznaka ne registruje tablice od motorcikla. E sad navodno: kada se prođe žutom trakom, softver registruje prekršaj sa registarskim brojem vozila i slika vozilo ali navodno, kažem navodno, nije još uvek podešen da čita prepoznaje registarske tablice sa motorcikla. Da li je neko dobio čestitku sa slikama za žutu traku, prekoračenje brzine? Ili mozda prebrzo prodjemo pa ne stigne da nas uslika Koliko je meni poznato kamere za brzinu jos ne funkcionisu jer ne mogu istovremeno da snime auto i da izmere brzinu, mada nemojte da me drzite za rec, moguce je da su otklonili tu gresku u softveru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam informisan a ne znam da li je tačno, navodno softver za prepoznavanje registarskih oznaka ne registruje tablice od motorcikla. E sad navodno: kada se prođe žutom trakom, softver registruje prekršaj sa registarskim brojem vozila i slika vozilo ali navodno, kažem navodno, nije još uvek podešen da čita prepoznaje registarske tablice sa motorcikla. Da li je neko dobio čestitku sa slikama za žutu traku, prekoračenje brzine? Ili mozda prebrzo prodjemo pa ne stigne da nas uslika Koliko je meni poznato kamere za brzinu jos ne funkcionisu jer ne mogu istovremeno da snime auto i da izmere brzinu, mada nemojte da me drzite za rec, moguce je da su otklonili tu gresku u softveru Ali za žutu traku rade. Znam za konkretan primer idiotizma na Bulevaru Vojvode Mišića kod Sajma. Ako uđeš na pružnom prelazu i odeš npr. u Eurosalon pa se kasnije uključiš na Bulevar male su šanse da te ne uhvati jer su je stavili tik uz uključenje. Pošto bulevarom jure 8-9 banki nema šansi da te ne uslika jer bi te oduvali ako odmah pređeš u srednju traku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 26, 2011 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Cvijiceva i Starine Novaka radi i za brzinu i za crveno.Samo seva. Ali to je druga vrsta kamera i odnosu na ostala mesta u gradu. Blic za brzinu i video zapis 5sec. za crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Ta kod Cvijićeve radi ali je drugačija od onih postavljenih iznad kolovoza, video sam da seva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam informisan a ne znam da li je tačno, navodno softver za prepoznavanje registarskih oznaka ne registruje tablice od motorcikla. E sad navodno: kada se prođe žutom trakom, softver registruje prekršaj sa registarskim brojem vozila i slika vozilo ali navodno, kažem navodno, nije još uvek podešen da čita prepoznaje registarske tablice sa motorcikla. Da li je neko dobio čestitku sa slikama za žutu traku, prekoračenje brzine? Ili mozda prebrzo prodjemo pa ne stigne da nas uslika Koliko je meni poznato kamere za brzinu jos ne funkcionisu jer ne mogu istovremeno da snime auto i da izmere brzinu, mada nemojte da me drzite za rec, moguce je da su otklonili tu gresku u softveru Ali za žutu traku rade. Znam za konkretan primer idiotizma na Bulevaru Vojvode Mišića kod Sajma. Ako uđeš na pružnom prelazu i odeš npr. u Eurosalon pa se kasnije uključiš na Bulevar male su šanse da te ne uhvati jer su je stavili tik uz uključenje. Pošto bulevarom jure 8-9 banki nema šansi da te ne uslika jer bi te oduvali ako odmah pređeš u srednju traku. Na tu kod sajma je naleteo moj bivsi kolega, svojim ocima sam video "cestitku" koja mu je stigla negde letos u julu. Jos se na dve slike vidi da je dao zmigavac i da odmah pokusava da se uglavi u srednju, "legalnu" traku. Zalio se, ali posto vise ne radi, ne znam epilog. P.S. Vozio je auto, a ne motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i saznao za kameru jer znam neke kojima je stigla čestitka. Jednostavno ne možeš da se uključiš odmah jer jure, treba ti duža putanja za uključenje kako bi izjednačio brzinu sa ostalima. A nacrtali su belu liniju pod uglom od 45 da te vodi u srednju traku gde šibaju 80 malte ne čim skreneš u bulevar i tu te upuca kamera. E sad kako sam shvatio sistem sa kamerom funkcioniše ovako: softver preko kamere prepoznaje po registarskim oznakama vozila koja ne smeju da se kreću žutom trakom, registruje one koji nisu na listi i slika vozilo pa ga zavodi u svoju bazu podataka. Kasnije operateri u MUP-u procesuiraju taj prekršaj, štampaju čestitke sa uplatnicom i šalju vozaču poštom. Da li neko zna da li je istina da registarske oznake motora nisu na listi za prekršioce? Kako sam čuo izgleda da nismo na listi. Neka me neko demantuje ako je informacija netačna, da li je neko dobio čestitku za vožnju motorom po žutoj traci ili prekoračenje brzine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima resenje i za Sajam. Predjes preko pruge i odmah skrenes desno na parking, tj. na taj trotoar kod Sajma i onda lepo "sidjes" sa trotoara, odnosno ukljucis se direktno sa parkinga na ulicu u nekom trenutku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima resenje i za Sajam. Predjes preko pruge i odmah skrenes desno na parking, tj. na taj trotoar kod Sajma i onda lepo "sidjes" sa trotoara, odnosno ukljucis se direktno sa parkinga na ulicu u nekom trenutku! Vidim da znaš. Ali mnogi ne znaju za trik da prodju parkingom pored stare biletarnice i posle stanice za bus sidju sa trotoara i nastave bulevarom. Ali tebi je lakše da od hale 2 sa one rampe pored lifta gde parkiraš Trans Alp samo produžiš do izlazne prema carevoj ćupriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 26, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Meni ništa nije stiglo... A ne bih da opisujem za šta je sve moglo/trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima resenje i za Sajam. Predjes preko pruge i odmah skrenes desno na parking, tj. na taj trotoar kod Sajma i onda lepo "sidjes" sa trotoara, odnosno ukljucis se direktno sa parkinga na ulicu u nekom trenutku! Vidim da znaš. Ali mnogi ne znaju za trik da prodju parkingom pored stare biletarnice i posle stanice za bus sidju sa trotoara i nastave bulevarom. Ali tebi je lakše da od hale 2 sa one rampe pored lifta gde parkiraš Trans Alp samo produžiš do izlazne prema carevoj ćupriji. He he, znam samo zbog toga sto zapazam, a ne zato sto radim ili zivim tu,... a i bio sam na Sajmu, par puta. Nije to moj Trandza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 452 Napisano Octobar 27, 2011 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima resenje i za Sajam. Predjes preko pruge i odmah skrenes desno na parking, tj. na taj trotoar kod Sajma i onda lepo "sidjes" sa trotoara, odnosno ukljucis se direktno sa parkinga na ulicu u nekom trenutku! Vidim da znaš. Ali mnogi ne znaju za trik da prodju parkingom pored stare biletarnice i posle stanice za bus sidju sa trotoara i nastave bulevarom. Ali tebi je lakše da od hale 2 sa one rampe pored lifta gde parkiraš Trans Alp samo produžiš do izlazne prema carevoj ćupriji. He he, znam samo zbog toga sto zapazam, a ne zato sto radim ili zivim tu,... a i bio sam na Sajmu, par puta. Nije to moj Trandza! Zapažaš, zapažaš...tako si i mene zapazio u Južnom bulevaru Sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zapažaš, zapažaš...tako si i mene zapazio u Južnom bulevaru Sorry za off To je ipak jedinstvena kombinacija HD jakne i crvenog GPZ-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 452 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Zapažaš, zapažaš...tako si i mene zapazio u Južnom bulevaru Sorry za off To je ipak jedinstvena kombinacija HD jakne i crvenog GPZ-a! A ja gledam sa koje strane da prođem...hoće li me ovaj na 4 točka iznenaditi...ali kako sam prošao,i ti zatrubio, znao sam da je neko "naš" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...