farmaceut 25 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim ljubiteljima motocikala. dolazim iz jednog malog mesta na jugu Srbije i do pre par nedelja sam vozio kineza skutera koji je bio tjuniran na 90 ccm, pa ga prodao i kupio opet kineza sprint princa 125 ccm. po zanimanju sam apotekar i ako imam dozvolu A kategorije od svoje 16-te godine, tek sada ( u zrelim godinama) sam došo do ,,staračkog,, motora koji je, čini mi se, uradjen za ljude sa manje adrenalina a za uživanje. nadam se da će mo se lepo i uspešno družiti, a neću bit uskraćen vaših saveta u vezi dvotočkaša, pozdrav još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i da te sluzi bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...