svrle 2 Napisano Avgust 26, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji aftermarket top na suzuki gsx-r 750 k4 i gde kupiti ovde u bg-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 26, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Yoshimura je dobra za Suzuki ali ako hoces dobar zvuk zna se...Akrapovic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 26, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan yoshimura ima u markosu, akrapa drže ovi iz duka racing-a (valjda se tako zovu), leo vince imaš u guevari. i mivv auspuhe drži lik iz motobox-a iz novog sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 26, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pomoci...Yoshimura ti je koliko ja znam preporucena od Suzukija. Akrap...Sta reci, najpopularniji kod nas i po mnogima najbolji zvuk. Leo vinci...Dobri su za cvaje, skutere, iskreno ne znam sta da ti kazem za tvoj motor. Mivv...RETKOST kod nas, bas retko... Moj glas definitivno za Akrap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 26, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje mnogo glasan i dubok zvuk.Koji model akrapa da vidim da uzmem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 27, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan probaj shakal, ja sam chuo par komada, dobri su i prilichno glasni... plus je mnogo pristupachniji od akrapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje mnogo glasan i dubok zvuk.Koji model akrapa da vidim da uzmem? Nijedan,jedino to nemaju...za to uzmi Leo ili Bos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan neznam tvoj budzet ali MIVV DB KILLERS su ubedljivo naj naj za suzane i navlace zvuk od oko 140DB ( borbeni avioni polecu sa 131DB pa sada uporedi) http://youtube.com/watch?v=bIyR7H94ejk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan a koliko kostanju ti mivv topovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan a koliko kostanju ti mivv topovi? nisu skupi kao gore pomenuti ??? ja sam dva komada platio na crno trzistu 300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan @ SVRLE cene neznam ali nemoraju da budu MIVV mogu i drugi samo uzmi DB KILLERS oni imaju ubedljivi najdublji i najprodorniji zvuk. Kada stanes pored nekog auta na semaforu mocices da vidis kako "igra" ceo auto zajedno sa vozacem (tako da ti nebi preporucio da dajes gas i turiras na semaforu). Trenutno su ti topovi zabranjeni u EU jer razvijaju dooooooosta visse od 99,9 DB (koliko je dozvoljeno) inace moze i tvoji da budu takvi samo otvori top i izvadi tampone ( zavisi kakav je top mozda mozes i da izvuces kao ovaj i napravis sam DB KILLERS ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan moram da vidim da nadjem te DB KILLER-e.video sam na par snimaka i ubijaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje mnogo glasan i dubok zvuk.Koji model akrapa da vidim da uzmem? Leo Vinci! 119Db na ZX-9R... Mada iskreno, ne znam da li bi menjao serijski top na Suzi, ima sladak zvuk, a i brate posle one Kawine buke prosto prija ova "tishina"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 28, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan +1 za Leo Vinci! Ko ne veruje, neka stane iza mog VeTRa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Meni na Hondi Laser deeptone powered by Yama ne da je dubok nego ko Ilija gromovnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi nista mi ne pomazete,recite konkretno koji modeli i leo vince i koje su cene?A taj Laser deeptone sam cuo na hondi vfr i smrzao sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan da se razumemo db kilers je ubica decibela ( prigusivac) koji se vadi iz topa pomocu osiguraca( arrow) ili srafa akrap,leo... i sa njim je legalna voznja po evropi ( max 5 posto jaci od fabrickog) a kada se skine motor se moze voziti po pisti samo( u evropi) ja imam arrow sa prigusivacem na skidanje i uz njega papir da je za motor taj i taj i road- legal ( omologato) motor je iz italy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni definitivno Akrapovic. Imao sam ga na motoru i imam samo reci hvale... Ali zato je i cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 29, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Po meni definitivno Akrapovic. Imao sam ga na motoru i imam samo reci hvale... Ali zato je i cena... 150-200e polovan super ochuvan u moto-bike-u bachka topola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ugljesa 0 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neznam tvoj budzet ali MIVV DB KILLERS su ubedljivo naj naj za suzane i navlace zvuk od oko 140DB ( borbeni avioni polecu sa 131DB pa sada uporedi) http://youtube.com/watch?v=bIyR7H94ejk gde ima da se kupe ti mivv auspusi i koji je tel ako znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 29, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobox.co.yu evo ovde probaj i u Balosavi,znam da su imali nove MIVV-ice ispod cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 29, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=10144.msg134379#msg134379 date=1188347614] Po meni definitivno Akrapovic. Imao sam ga na motoru i imam samo reci hvale... Ali zato je i cena... 150-200e polovan super ochuvan u moto-bike-u bachka topola Jel ima i za k4 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 29, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=10144.msg134379#msg134379 date=1188347614] Po meni definitivno Akrapovic. Imao sam ga na motoru i imam samo reci hvale... Ali zato je i cena... 150-200e polovan super ochuvan u moto-bike-u bachka topola Jel ima i za k4 750? nemam pojma, imali su vishe komada kad sam ja bio pre 3-4 meseca... www.moto-bike.co.yu valjda, nadji broj tamo pa pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ugljesa 0 Napisano Avgust 31, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobox.co.yu evo ovde probaj i u Balosavi,znam da su imali nove MIVV-ice ispod cene Balosava,sta je to i gde je to? jel imas neki njihov tel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobox.co.yu evo ovde probaj i u Balosavi,znam da su imali nove MIVV-ice ispod cene Balosava,sta je to i gde je to? jel imas neki njihov tel? www.3t-racing.com Gagi: 063 1 581 475 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...