nino_pirus 35 Napisano Octobar 20, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda 1000rr, 183-187ks (ne postoji tacan izvor), crvena boja, Leo Vince izduv, presla cca 10 000 km, u izuzetnom stanju, nisam pao sa nje nikad, jako brza (300kmh bez problema ), mnogo lepo se vozi . Gume su u veoma dobrom stanju, odrzavana redovno cena 8000e moze zamena za atv, ili maxi skuter, jeftiniji motor 2005god na vise i doplatu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda 1000rr, 183-187ks (ne postoji tacan izvor), crvena boja, Leo Vince izduv, presla cca 10 000 km, u izuzetnom stanju, nisam pao sa nje nikad, jako brza (300kmh bez problema ), mnogo lepo se vozi . Gume su u veoma dobrom stanju, odrzavana redovno cena 8000e moze zamena za atv, ili maxi skuter, jeftiniji motor 2005god na vise i doplatu stoji u garazi vec godinu dana, 2 put sam se provozao ove godine. Sramotaaa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 23, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sramota.. Mnogo lep motor, jednog dana ce biti moj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Octobar 31, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sramota.. Mnogo lep motor, jednog dana ce biti moj Molim Vas da mi ne nudite automobile, samo motor do 4000e + cash Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slikanje u garazi za 3 minuta, i nisu neke, ali nisam imao vremena za photo session Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...