Nikola535 133 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio od drustva custom mz150,1974 godiste,fali mu nekoliko sitnica,dihtunzi,filter za vazduh,u svakom slucaju,probacu da ga sredim,ali svakako nece biti za svakodnevnu voznju,vise za ukras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Inace postavio sam temu jer ce mi verovatno trebati vasa pomoc tokom popravke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo,samo pitaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan evo za pocetak trebaju mi dihtunzi,manje vise svi,sastavljen je na brzinu(da bi mogli da ga donesu )propali su stari,jel mogu da se nabave?(s'obzirom koliko je star motor),ima za etz,e sad ne znam jel odgovaraju? Ako ne,jel moze da posluzi diht masa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo za pocetak trebaju mi dihtunzi,manje vise svi,sastavljen je na brzinu(da bi mogli da ga donesu )propali su stari,jel mogu da se nabave?(s'obzirom koliko je star motor),ima za etz,e sad ne znam jel odgovaraju? Ako ne,jel moze da posluzi diht masa? Dobro nam dosao.. Diktunzi imaju kod Gabora.. Kod MZ-a imas diktung glave, diktung ipod cilindra, diktung leve dekle, i diktuzni na usisnoj grani... a ima ih jos... Fale ti sajle... i to ima... sve bre ima.. pa posle da ga .. a ne za ukras.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 18, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji,jel on na forumu? Ako ne moze broj na PP E da,neko se malo poigrao sa menjacem,bivsi vlasnik valjda,rasturao je nesto,i nije lepo popakovao zupcanike,tako da ide samo u 1-2 brzinu,ali otom potom,prvo da sredim masinu Sajle mogu da nabavim ovde u blizini tako da mi se ne isplati da mi salje aksom Edit: sad video PP,hvala Promenio Octobar 18, 2011 član Nikolaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da ovo je TS 150 Ima Gabor delove za njega.... kad budes radurio masinu,(da poravljas menjac) postavi ovde slike bice korisnih saveta za sklapanje i resavanje tvog problema... A sajle narucuj kad budes i ostale delove... Inace prednazem prvo da otvoris masinu pa onda da kupujes ono sto ti treba... Jer da bi popravio menjac moras skroz rasparcati masinu... A jooooj nije ti ni struja povezana.. izgleda da ce ovo ipak biti samo ukras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da ovo je TS 150 Ima Gabor delove za njega.... kad budes radurio masinu,(da poravljas menjac) postavi ovde slike bice korisnih saveta za sklapanje i resavanje tvog problema... A sajle narucuj kad budes i ostale delove... Inace prednazem prvo da otvoris masinu pa onda da kupujes ono sto ti treba... Jer da bi popravio menjac moras skroz rasparcati masinu... A jooooj nije ti ni struja povezana.. izgleda da ce ovo ipak biti samo ukras... rasturicu prvo sve,skinucu sa rama,pa onda narucim sta treba ,koju duzinu sajle da uzmem? Ne planiram farove i signalizaciju,tako da treba struja samo za svecicu,a mislim da ide iz namotaja do svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka sumi zmajceka ! Taj model MZ-a nema dihtung glave !!! fabricki ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka sumi zmajceka ! Taj model MZ-a nema dihtung glave !!! fabricki ! Hvala!! eto vidis svasta se novo nauci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka sumi zmajceka ! Taj model MZ-a nema dihtung glave !!! fabricki ! Hvala!! eto vidis svasta se novo nauci... normalno nema ako je ravna glava ako nije moraces neki aluminijumski da nades ili da na staklo smirglas glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo jedno pitanje(za sad) u katalogu nema dihtunzi,moze neko da mi kaze neku cenu okvirno jer imam ponudu da mi napravi covek ovde,da me ne odere posto nemam blage veze koliko moze da izadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo jedno pitanje(za sad) u katalogu nema dihtunzi,moze neko da mi kaze neku cenu okvirno jer imam ponudu da mi napravi covek ovde,da me ne odere posto nemam blage veze koliko moze da izadje Kako nema u sta si ti gledao??? 1,5 e kompletan set diktinga za tvoj motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo jedno pitanje(za sad) u katalogu nema dihtunzi,moze neko da mi kaze neku cenu okvirno jer imam ponudu da mi napravi covek ovde,da me ne odere posto nemam blage veze koliko moze da izadje Kako nema u sta si ti gledao??? 1,5 e kompletan set diktinga za tvoj motor.. (Gaborov katalog) ih,vid' kolicko je Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nema problema, sve sto treba, samo pitaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan nema problema, sve sto treba, samo pitaj.. Ja izgleda nemam tu stranu kataloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo jedno pitanje(za sad) u katalogu nema dihtunzi,moze neko da mi kaze neku cenu okvirno jer imam ponudu da mi napravi covek ovde,da me ne odere posto nemam blage veze koliko moze da izadje Kako nema u sta si ti gledao??? 1,5 e kompletan set diktinga za tvoj motor.. (Gaborov katalog) Koliko li te placa da ga reklamiras !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Koliko li te placa da ga reklamiras !!! Pa za ove potrosne delove imam samo njega... a za neke specificnije delove(radilica-lezajevi-klipnjaca..) to potrazim po mogucstvu original... a ako nema onda priblizno originalu.... Nego da nemas neki klip 70.5 mera... a da nije Ambika.. Posalji mi na pp.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi ja imam 70mm nov Ambika ako moze da zavrsi da ti ga spakujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo vremena ovih dana za rad,danas izdvojio nesto vremena. Skinuta masina http://ultraphoto.or...yq0hu6e9dqb.jpg onda sve to rastureno http://ultraphoto.or...c8kyjc8la2e.jpg http://ultraphoto.or...o1zq93uds78.jpg http://ultraphoto.or...xwto29ellw5.jpg e sad moj problem. Menjac Nece da ubaci/izbaci u brzinu.Jel moguce da je pomesao raspored zupcanika? Jel ima neko semu zupcanika,tj redosled da proverim? Sta jos moze da bude? Selektor menjaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Onda na red dosao karburator ,kad je vec sve rastureno da proverim,a i nesto zvecka unutra ??? kao sto se vidi u poprilicno losem stanju je,ima neke naslage,ne verujem da je to normalno hmm malo mu fali parcence,ali mislim da nece da smeta i ono glavno,neko je polomio drzac plovka,skarabudzeno je nesto,ali nema oprugu(jel treba da ima uopste oprugu? ??? ) dizne nisu zapusene,cini mi se da su ok(nisam slikao nema svrhe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan i ono glavno,neko je polomio drzac plovka,skarabudzeno je nesto,ali nema oprugu(jel treba da ima uopste oprugu? ??? ) dizne nisu zapusene,cini mi se da su ok(nisam slikao nema svrhe) Nema oprugu!! a i fali ti glavna dizna!!!!!!! Treba da ima oprugu unutra kad odvijes gornji poklopac, oprugu koja vraca siber dole.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima glavnu diznu,a ima i oprugu,skinuo sam sve kad sam slikao Sem toga? Treba da ima oprugu na plovku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 26, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, plovak (logično ) pluta na gorivu, kako nivo goriva raste, plovak se diže i suprotno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...