copears 3 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Jakna IXS xl velicina kao nova par puta nosena sa postavom Pojas OJ marka debeo i jako kvalitetan par puta nosen kao nov Wind stoperi OJ dvodelni mogu da budu kao imitacia termo pantalona kao novi Rukavice OJ kao nove Kaciga givi XPS siva pala jednom ostecen vizir ceo komplet 140e vise nego duplo ispod cene 060/6070-870 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti velike slike ... nego reci mi ... 180 cm , 110 kg - mogu li ja da stanem u tu jaknu ... ako mogu zainteresovan sam za ceo komplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4538 Napisano Octobar 18, 2011 Nemanja Stojanović, 1476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ako bi cepkao komplet, ja sam zainteresovan za te wind stopere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Koje su velicine rukavice i pojas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...