Kanarinac 334 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan ARAI QUANTUM 2 SWRIL NOVA, U KUTIJI, VELICINA M, KACIGA STIGLA IZ USA! 360EURA! NEMAM POJMA KOLIKO JE KOD NAS, MADA VERUJEM I DA JE NEMA KOD NAS... U AMERIKAMA JE MALO SKUPLJA OD BLACK JUNGLE PA ETO NEK BUDE 360EURA! TELEFON 064 22 66 825 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 18, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Uffff moj broj a i boja je taman.....jel može na 12rata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su rate na dan moze Ili 300 odmah, a 60 na rate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Novembar 1, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je kaciga koja je ugledala svetlo dana jos 2008 godine, cena jeste i veca od te koju trazis. Ali nije bas pokupila simpatije korisnika, ali majku mu staru, ARAI je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni Arari nazalost ne lezi na glavu kako treba )) Inace su odlicne kacige. E sad mislim da je ovde u sari problem, mada ima ljudi kojima ce se svideti. Kod nas je najjeftiniji model Arai-ja cini mi se 50000 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 350 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Zimska cena 320e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...