gio 140 Napisano Avgust 25, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako... Ortak dobio od caleta iz shvabije svashta opreme od panasonic toyote f1 tima majicu,koshulju,pantalone,kacigu,torbu i tako... Sve u svemu meni dao sve jer zna da se jakoo lozhim na motore i kola... E sad mene zanima da li ta kaciga valja poshto bi mi je verovatno prodao za male pare ? Evo ovakva je kaciga ista samo shto ima josh neke natpise panasonic toyota i tako neshto! http://www.x-lite.it/catalogo.jsp?iditem=57! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ne vredi, to ti je Nolan samo malo kvalitetniji...pod oktiljem jedne firme su Greex(najgori), Nolan i X-lite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 25, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je pod nolanom... Nego jel zna neko jel dobar izbor ta kaciga? Poshto cu prodati drugu suomy pa da znam dal da pazarim ovu ili ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 25, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je pod nolanom... Nego jel zna neko jel dobar izbor ta kaciga? Poshto cu prodati drugu suomy pa da znam dal da pazarim ovu ili ne ? Koja je cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 25, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je pod nolanom... Nego jel zna neko jel dobar izbor ta kaciga? Poshto cu prodati drugu suomy pa da znam dal da pazarim ovu ili ne ? Koja je cena ? Prichao sam sa drugom malopre,dobijam je dzabe ;D ;D ;D al opet me zanima ko zna shta o toj kacigi nek kazhe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 25, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evile batali Cehinje i reci covjeku kakva je kaciga!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 25, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde evile javljaj se... Imash pivo posle opsirnog odgovora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 26, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ta kaciga potpuno isto sto i Nolan N102 uz kao par izmjena na ventilacijonom sistemu, sto znaci da je isti djavo u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo chisto da se pohvalim,stigla je danas ;D Jedna samo slika i to zguza ;D ;D ;D pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na forumu su romani pisani o Nolan N101/102, nadji neki od tih postova pa procitaj. Ako te zanima cena, ta tvoja je negde oko 300EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Septembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo chisto da se pohvalim,stigla je danas ;D Jedna samo slika i to zguza ;D ;D ;D pozdrav! jesi prodao tvoju suomy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Djura Hvala druzhe! @Mevdza dolazi drugar sutra,prekosutra po nju... Mada razmisljam da je i ne prodam... Nek je nosi devojka... Safety first! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Septembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @Djura Hvala druzhe! @Mevdza dolazi drugar sutra,prekosutra po nju... Mada razmisljam da je i ne prodam... Nek je nosi devojka... Safety first! Pozdrav svima! ok ja pit'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Djura Hvala druzhe! @Mevdza dolazi drugar sutra,prekosutra po nju... Mada razmisljam da je i ne prodam... Nek je nosi devojka... Safety first! Pozdrav svima! ok ja pit'o Nema frke drushkane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...