lasko 114 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se predstavim... Zovem se lazar,iz Beograda sam.vozim tomos ctx 80.... imam tek 14 god.,hobi mi je komp.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Octobar 15, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan promeni hobi, i neka to bude motor i devojke. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan promeni hobi, i neka to bude motor i devojke. odma menjam hobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan hvala...e jel neko zna de moze da se nabavi fabricki auspuh za ctx-a?onaj sto ide ispod sedista?pomagajte molim vas ...................hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...