SHONED 022 7 Napisano Avgust 24, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u rumi i mogu reci da se tamosnji bajkeri priprekaju ozbiljno za tu zurku!odrazava se na Borkovackom jezeru nedaleko od Rume (2km) od centra.prvi utisci obecavaju!sviraju neki lokalni bendovi koliko sam cuo i trebalo bi da bude jako,jako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je extra svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Avgust 27, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta je na kraju bilo sa povredjenima u sudaru (valjda) cbr-a i apn-a? Deluje mi da to nije na dobro izaslo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija je bila extra, cene prava sitnica, ali zato go go igracice su bile najzanimljivije pootovu ona kratko osisana tako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...