drilling ltd 643 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim u Pegazu imaju DUCHINNI FLIP UP nije neka cena 15400 din pa me interesuje dali neko ima iskustva sa tim modelom kacige. Znam da su sve flip up bucnije od ful face pa me interesuje kvalitet izrade ako je neko vec ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo od ljudi koji imaju tu kacigu, kvalitet je potpuno u skladu sa cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Octobar 13, 2011 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj jos malo para pa pogledaj neku caberg, nolan, airoh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj jos malo para pa pogledaj neku caberg, nolan, airoh..... Mislis da je airoh bolja od duchinni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu duchinni d619 sa bluetooth-om, sad sam u augustu uzeo u Pegazu. Kaciga je odlicna, udobna, kvalitet odlican, dobar zvuk... Preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 22, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar i ja sam odlucio da je kupim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 22, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Duchinni sam kupio proletos za svaki dan da bih sacuvao ozbiljnu kacigu za duze puteve. Totalno sam nezadovoljan. Do te mere susti da me zaboli glava posle pola sata voznje. Pogledajte na Louis.de imaju popuste. Mozete naci mnogo ozbiljnije kacige za 130-180 evra. Ja juce narucio kod Sekule Caberg Konda za 130 e, flip-up, sa integrisanim naocarima za sunce i prikljuckom za bluetooth. Mislim da je mnogo bolji izbor. Mozete naci i nolan za 160-170 evra. Placanje pouzecem, cena kao u njihovoj ponudi, rok isporuke 10-tak dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 22, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mimi iskreno ja nikad nisam vozio sa Duchinni kacigom zato sam i postavio temu ali mi po udobnosti izgleda OK. Za narucivanje i nisam bas iskreno glavat sam pa ako mi ne odgovara jedino da je prodam u pola cene, ma da ima vremena do proleca Duchinni sam kupio proletos za svaki dan da bih sacuvao ozbiljnu kacigu za duze puteve. Totalno sam nezadovoljan. Do te mere susti da me zaboli glava posle pola sata voznje. Pogledajte na Louis.de imaju popuste. Mozete naci mnogo ozbiljnije kacige za 130-180 evra. Ja juce narucio kod Sekule Caberg Konda za 130 e, flip-up, sa integrisanim naocarima za sunce i prikljuckom za bluetooth. Mislim da je mnogo bolji izbor. Mozete naci i nolan za 160-170 evra. Placanje pouzecem, cena kao u njihovoj ponudi, rok isporuke 10-tak dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 22, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odes u Guearu, kod Arene i probas i odlucis se za velicinu. Kod njih je isto popust i Caberg Konda kosta izmedju 16000 i 17000 din u radnji, sto nije neka finansijska razlika u odnosu na Duchinni. http://www.motooprem.../kacige/flip-up Ovi zastupaju Nolan, ne znam proveri: TELETRADE ,MOTOTRADE, Beograd HADŽI NIKOLE ŽIVKOVIĆA 2 0 ">11000 Beograd +381 11 2021850 http://mototradegroup.com/onama/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 22, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo odes probas, kad imas vremena, odlucis se za model, boju i velicinu, nadjes na netu sifru u Louisu i javis lepo Sekuli (064/933-4444) Stigne ti kuci City expresom, platis ljudima i pun gas. Kraj je sezone tako da ti nije ni bitno da li ce stici za 10 ili 15 dana. Ukoliko nemas bas nikakvu a hoces da se vozis, pozajmis od keve neki lonac, stavis na glavu i uzivas . 'Ajd u zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 22, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam kacigu lonac mi nije neophodan nego cisto malo da se ponovimo supruga i ja pre nove sezone stize i nova (polovna) honda pa ko veli ajde i kacige. A ovo da probam u radnji pa narucim nije mi palo na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odes u Guearu, kod Arene i probas i odlucis se za velicinu. Kod njih je isto popust i Caberg Konda kosta izmedju 16000 i 17000 din u radnji, sto nije neka finansijska razlika u odnosu na Duchinni. http://www.motooprem.../kacige/flip-up E bas se meni takva svidela,nazovem da narucim i nema u L velicini u beloj boji,bas steta a odavno je gledam i meracim,cak i Bluetooth se dobija uz nju na poklon a crna mi je nekako bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mimi poslušao sam tvoj savet danas odem u Guearu da probam kacigu vidim na akciji dobija se i bluetooth uz conda model. Probam OK pitam dali ima S veličina za suprugu kaže ima, pitam pošto kaže 17840din komad reko pakuj obe bez da sam razmišljao i trenutka. Još neznam kakva je u vožnji i kako radi communication malo sam zauzet naj verovatnije posle srede idemo na neku vožnjicu pa ćemo da vidimo. Hvala za savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 7, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mimi poslušao sam tvoj savet danas odem u Guearu da probam kacigu vidim na akciji dobija se i bluetooth uz conda model. Probam OK pitam dali ima S veličina za suprugu kaže ima, pitam pošto kaže 17840din komad reko pakuj obe bez da sam razmišljao i trenutka. Još neznam kakva je u vožnji i kako radi communication malo sam zauzet naj verovatnije posle srede idemo na neku vožnjicu pa ćemo da vidimo. Hvala za savet Dugujes kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem mozda krajem nedelje dolazim u Vinču kod Raleta dresira rotvajlere pa se upoznamo uz ekspreso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 7, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem mozda krajem nedelje dolazim u Vinču kod Raleta dresira rotvajlere pa se upoznamo uz ekspreso. ok, pusti poruku i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja malo probao new caber conda do nekih 90km/h ne duva ne zuji ne šušti koliko sam ukapirao za prvu voznju OK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 2, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga samo iz luisa svastanesto ima za dz pare dodje coveku da kupi po 3 od jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Mimi, da li je stigla kaciga od Sekule i kako se pokazala ako jeste? Treba mi neka zamena za NOLAN N-84 pa prikupljam info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Januar 7, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugare, nije stigla kaciga, navodno rasprodate zalihe. Kupio Skorpion u Max Momentu. Zadovoljan sam. To sam nosio i do sad pa nisam ni heo da menjam. Imaju i neke zimske popuste u Max momentu. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad sam ih gledao na njihovom sajtu, izgledaju bas mocno. Imam nameru da svoj stari Nolan penzionisem. Bio sam u sustini veoma zadovoljan osim vizirom koji sam menjao dva puta i oba puta corak, izgrebu se posle godinu dana! Ovaj Scorpion mi izgleda dobro tako da cu sledece nedelje ici da ih razgledam. Pozdrav i hvala na info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 9, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Gueari vidim da je pala cena konde na 136e. sta znam za te pare je Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...