shoe 131 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Givi E470 Crni kofer & Universal Monolock Plate + naslon za suvozača + nosač za XT 660 X/R Po specifikacijama proizvođača: Zapremina: 47 Litara (2 fullface kacige) Nosivost: 3KG Dimenzije: Visina 325 mm x 555 Širina x 425 mm Dubina Način kačenja: Monolock Dodatna oprema: Naslon za suvozača, Univerzalno Monolock Postolje, Nosač za Yamaha XT 660 X / R Stanje kofera: Kofer je kupljen polovan ali ga nikad nisam montirao. Prethodni vlasnik je uleteo u kanal motorm odatle i ogrebotine sa desne strane kofera (vidi sliku) sem toga sve ok tu i tamo naravno neka ogrebotina od normalnog koriscenja. mehanizam, brava, radi u potpunosti, stop svetla nisu naprsla… Naslon za suvozaca kupljen nov nekorišćen samo montiran, Nosač za kupljen i nikad montiran - Nosaci za Yamaha XT660 X/R od 2007 god pa novije… Monolock postolje novo nikad montirano Svi potrebni šrafovi za montažu, verovatno imam i uputstva 2 ključa i gratis Mobile 1 privezak Kofer se nalazi u Beogradu, za početak se prodaje sve zajedno (ako se iskombinuje neka podela preko foruma nemam ništa protiv), Ne, ne može jeftinije i Da to je zadnja cena. Zamene me generalno ne zanimaju eventualno za neke čizme za stazu broj 44 iste vrednosti ili malo veće uz moju doplatu mada nisam 100% siguran... Cijena prava sitnica: 150e kontakt 0641689880 ili ovde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan ako se potencijalni kupci slazu...ja bih uzao naslon....hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta je ovo gde je xt660 ekipa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu.... Mozda se dogovorimo.... Potreban nosac za moj BMW F800GS. Pozzz Pera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Octobar 30, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan nek ide život, dajem i za 145 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zaintresovan za kofer i plocu ako moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Decembar 2, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan 120€ za Kofer + ploču + naslon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Druže, jeli aktuelna prodaja još uvek. Ako jeste Javi ja bih uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan jeste, verujem da smo se culi jutros Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan kofer, naslon i nosac prodati. ostaje metalni nosac za XTX za 30€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan kofer, naslon i nosac prodati. ostaje metalni nosac za XTX za 30€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...