djomla89 3 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ostao bez motora, i necu ga skoro voziti iz zdravstvenih razloga, resio sam da prodam i opremu. Oprema je bukvalno kao nova, kupljena zimus u louisu(tu je i racun), pantalone i cizme dal sam obukao 5 puta, dok sam jaknu nosio par puta vise. Nema tragova koriscenja, velicina jakne je 56, pantalone 54(180-190cm;85-95kg) i cizme br 46. Jakna i pantalone dodju kao kombinezon. Protektori na laktovima, ramenima i kolenima, tu su i zimski ulozci. Za cizme nemam sta da pisem, vidite i sami na louisu. Cena za jaknu i cizme je po 150e, pantole 120. Ako se uzme sve zajedno bice korekcija cene + poklon. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan auuuu...jakna je vrh 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 8, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan oprema je vrh....sta reci...samo cena.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla89 3 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan cena jakne je 220, pantalona 180 i cizmi je 200. mozete proveriti na louisu. jedina razlika je sto sam ja ovo obukao par puta, mada i ono tamo u salonu je probalo ko zna koliko ljudi. oprema je kao nova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla89 3 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan Korekcija cene, po -10e za svaki proizvod. 0644872127 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla89 3 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je otisla, 100e za pantole i 130 cizme... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla89 3 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan 90e pantalone, 130 cizme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla89 3 Napisano Octobar 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan 80e pantalone, 120 cizme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla89 3 Napisano Octobar 30, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan 70e pantalone 100 cizme, cena fixna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla89 3 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan prodato, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...