Kypck 188 Napisano Octobar 19, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to - UVEX je za okrugle glave. Ja sam svoju glavudzu u Luisovoj radnji pokusavao da ubacim u razne kacige...i najbolje mi je pasovala UVEX kaciga. Porucio sam XL UVEX kacigu, pa cu nadam se za par dana da vidim da li odgovara. Imao sam jednu, nikad prezaljenu, koju su mi smradovi maznuli iz kofera na Padini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što je duže nosim, sve je više volim! Još jedan malen savet. Kada je skidate sa glave, kopče uhvatite i vucite ih na gore i ka temenu, onda one pomažu da se onaj deo koji pritiska uši potisne i lakše ćete je svući! Danas probano nekoliko puta u praksi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 19, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znači najebah s mindjušom.... Moram je skidati da bih stavio kacigu ? Meni stiže oko 25-tog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Možda i ne! Imao sam problem sa gornjim delom uha! P. S. Neko sa strane kada gleda, kontam da mu deluje bolesno ova priča o ušima! :moto3: Još jedna gotivna stvar na kacigi je mrežica ispod brade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pala cena za još 10 evrića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan mamu im jebem, sad su nasli da spustaju, kad sam ja kupio :) a i nije samo to... loze me da kupim jos jednu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mamu im jebem, sad su nasli da spustaju, kad sam ja kupio :) a i nije samo to... loze me da kupim jos jednu :) Slično razmišljam. Narandžasta mi fali! Elem, sinoć sam je prvi put nosio, i odlična je! Možda će neko reći da je bučna, ali ja volim da čujem šta se oko mene dešava! I taman mi je, baš po mom ukusu! Sve preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja obzirom da nemam vizir na motoru shushti i kad cepove stavim tako da nije nista gora od ostalih kaciga koje sam probao Nego, gledam nesto onaj materijal unutra, posebno deo oko vrata, nezno mi sve ono, fino mnogo, bas me zanima kako ce se ponasati kad uletim u oblak prasine, blata, vode Inace se vec malo razgazila i sad skidanje ide daleko lakse... doduse, skinuo sam podbradak, o njega zapinje nosina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Octobar 20, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan E jel ima ko ovu kacigu M ili L velicine? Zanima me kakvi su jastucici na obrazima, posto ja imam uzanu glavu pa mi je vecina kaciga zbog tankih jastuka siroka u tom delu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan E jel ima ko ovu kacigu M ili L velicine? Zanima me kakvi su jastucici na obrazima, posto ja imam uzanu glavu pa mi je vecina kaciga zbog tankih jastuka siroka u tom delu Evo druze i ja cekam da neko kaze da ima L pa da probam al' su se svi nesto stisli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan I ja juče dobih svoju Uvex Enduro "milicu"! Da odmah razjasnimo neke stvari! Nova kaciga i treba malo da pritiska, jer se nije oblikovala još prema našoj glavi, i da definitivno UVEX kalup odgovara nama koji imamo okruglu glavu (kada se pogleda odozgo) a ne elipsastu! Ako nekom treba M da proba, neka se najavi i bane. P. S. Kao što pomenusmo hebe kevu kada se skida, poželi čovek da se rodi bez ušiju, ali zato kada je navučem, kao da sam se rodio sa njom! P. S. S. Mali savet za ove koje bole uši dok je navlače, uhvatite sa obe ruke za kopče i povucite. Kada je stavite, opet uhvatite za kopče i povucite još jednom, tek tada uši "upadnu" u prirodan položaj! Za ove pare, odlična 'ciga! Hvala unapred, Kornish1, jel bi mogli da se nadjemo negde u BG sutra il za vikend, da probam, pa da se pridruzim i ja Uvex manekenima? Ili ko god da je uzeo M velicinu, orange po mogucstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Inace se vec malo razgazila i sad skidanje ide daleko lakse... doduse, skinuo sam podbradak, o njega zapinje nosina Kakv nos - takav ponos. Ja obzirom da nemam vizir na motoru shushti i kad cepove stavim tako da nije nista gora od ostalih kaciga koje sam probao Kako ti bwe susti? Ja kad ustanem, tisina kao u muzeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, paa ovaj... mozda XT ide brze pa zato :) pa ono, ne shushti nista preterano i smarajuce, meni je to normalno da se cuje pri brzinama preko 90 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tamanitu, za vikend nisam u Beogradu, ali iscimaj Nadalinu, moju rodjenu sestru i slobodno bani da je probaš! 'ciga je u Bgu! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 22, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li bre neko L velicinu? Sve neki glavati i bez glave, ima'l neko sa normalnom glavom? :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 22, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Meni ako bog da treba da stigne ove nedelje velicina L pa mozes da je probas. Mislim do kraja nedelje petak, subota da ne bude zabune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tamanitu, od danas sam u Beogradu opet. Izvoli da probaš 'cigu! Za vreme se dogovaramo. Šibni mi pp sa brojem telefona ili napiši u pp kada ti odgovara, pa ćemo da se iskombinujemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 23, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @Vasqez- Ajd ako si voljan, javi mi kad ti stigne, pa da dodjem do tebe na par min da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 25, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rado probao L pa ako neko ima nek se javi ako je raspolozen, mze i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 25, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ergela se prosirila! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomoran sam na tvoju ergelu ekstra su kacige javi ako neku hoces da prodas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 25, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne prodaje, sem ako mozda moja gospdja odustane od jednog Grexa koji nije na slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 25, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan stigla L.... sutra ako se dovucem do grada da se cujemo da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja saljem poruke / zovem sekulu al nema odgovora... donosi li jos neko treba mi isto L.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 26, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je u Nemackoj pa se zbog toga ne javlja. posalji mu sifru proizvoda i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...