Bocko 0 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Preporuceno je da pr tocak bude na 2.9 bara,a zadnji na 2.5. Malo je pretvrd po neravnom putu [kakvi su uglavnom kod nas]. Na podesavanju amortizera sam ga omeksao koliko sam mogao,ali sam mislio da smanjim i pritisak u gumama za pola bara. Sta vi mislite? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 23, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je obratno, da prednji ide 2,5 a zadnji 2,9... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je obratno, da prednji ide 2,5 a zadnji 2,9... U pravu si .Pogresno sam napisao. Sta mislite o manjem pritisku za pola bara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bila je skoro tema o pritisku u gumama... Za r6 cini mi se. A sto se podesavanja tice, preteranim omeksavanjem ces dobiti nestabiniji bajk, koji ce takodje "skakati" po neravnom putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan da nije ulje u prednjoj viljusci malo gusce nego sto bi trebalo? znas li koje je sada ulje gradacije u viljuskama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan da nije ulje u prednjoj viljusci malo gusce nego sto bi trebalo? znas li koje je sada ulje gradacije u viljuskama? Prijatelju ja sam drug od onoga lika za regler,on se registrovao pre neki dan pod imenom ''ZEKO'' A pre nego da se registruje pisali smo od mene. U vilama je fabricko ulje . On je OK. kada se vozi po dobrom asvaltu,ali je neudoban kada je put los. Svestan sam ja da je to RR.Ali bih ga malo omeksao ako je to moguce zbog losih puteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 24, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan On je OK. kada se vozi po dobrom asvaltu,ali je neudoban kada je put los.Svestan sam ja da je to RR.Ali bih ga malo omeksao ako je to moguce zbog losih puteva. NEMOJ to da radiš! RR jednostavno NIJE za lošije puteve i to sam iskusio na sopstvenom dupetu. Taj motor jednostavno MORA biti tvrd da bi ostao na asfaltu i TAČKA!!! Gume ispuštati NI SLUČAJNO! Promeni put, promeni motor, bilo šta, ako RR-a omekšaš to ni na šta ne liči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 24, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Ako ispustiš gumu za pola bara, poješće se mnogo brže a i rizikuješ jedan lep pad u zaleganju ili pri kočenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan DRŽI SE ONOGA ŠTO JE FABRIKA PROPISALA ,a ako ti i dalje smeta kako se motor ponaša,promijeni motor...ili promijeni puteve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Avgust 24, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hot91 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Borcha Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...da li je moguce da zadnja guma ide na 46 psi?Malo mi je nelogichno da toliki pritisak guma trpi,tj. koliko je to uopste bara??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan auuuu, rudar pa gde iskopa ovo... ;D ;D ;D ;D pogledaj u temi rečnik termina i skraćenica uchipthuningu. možda ima tamo. ali pošto si iskusan kopač ;D potraži još malo mislim da je skoro bila tema u kojoj se pominje pritisak u gumama. mislimd a je neko pitao za SV650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...da li je moguce da zadnja guma ide na 46 psi?Malo mi je nelogichno da toliki pritisak guma trpi,tj. koliko je to uopste bara??? 46 pound/square inch = 3.171 bar http://www.onlineconversion.com/pressure.htm Koliko sam mogao da pronađem po netu, za tvoju Hondu je preporučeni pritisak 2.5 bara napred i 2.9 bara pozadi, baš kako je i rečeno ovde. Ja sam R6 vozio na 2.3 bara napred i 2.5 pozadi, ali baš zbog toga što je tvrd po našim ulicama i putevima, prodao sam R6 i sada čekam FZ6 Ne možeš od R motora očekivati udobnost, već samo bolove u rukama i leđima. Jednostavno, čak i na auto-putu motor prenosi previše vibracija motora na vozača, tako da i to stvara umor, a da ne pričamo o neudobnom položaju. Ipak su R motori predviđeni za pistu i za trke, ne za svakodnevnu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubba zanetti 2 0 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preporuceno je da pr tocak bude na 2.9 bara,a zadnji na 2.5. Malo je pretvrd po neravnom putu [kakvi su uglavnom kod nas]. Na podesavanju amortizera sam ga omeksao koliko sam mogao,ali sam mislio da smanjim i pritisak u gumama za pola bara. Sta vi mislite? :o pritisak u gumama zavisi koje gume vozis,dali se vozis stalno sam ili ne,a sto se tvrdoce motora tice nemoj mnogo da se igras sa klikovima i natgnutoscu opruga.tvoj motor je cistokrvni brzinac isto kao i moj i on takvo ogibljenje mora da ima jer negove mogucnosti se vide tek u lukovima od preko 100km.na sat.ako volis takvu voznju nece ti smetati njegova sportska narav niti ogibljenje.ako ti takav motor neodgovara imas u ponudi mnogo drugacijih motora tkz.valjaka ti onda uzmi valjak pa valjaj autoputem,imaju i oni svoje prednosti ne samo sto su udobniji vec ces njih sigurno mnogo duze da vozis,mislim put od tacke a do tacke b.ti sad vidi sta ti odgovara,gde se nalazis.poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Homologirane cestovne gume na tvom motoru imaju taj pritisak koji si naveo i tu je kraj price. Omeksavanje se ne radi preko gume, to je malo suludo i kada pogledas totalno i nelogicno. Elem, ljudi su ti rekli, za to sto ti zelis, treba ti drugi motor, kao i mnogima kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, tema je od prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Au Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan na R-u ti moraju otpasti bubrez kada je los puti,sve ostalo oko omeksavanja ima negativne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...