abarth_maniac 6013 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ovog snimka tice.... Koliko je kaciga bitna dok vozimo motor, toliko je bitan pojas u kolima, kamionu... Cak je i bitniji , jer kad motor drmne u kola pa obojca po 60-70 km/h, vise je bitna sreca od kacige, dok u kolima pojas bukvalno GLAVU CUVA... Skoro sam video yuga koji je od nazad udario sa mozda 30 u auto koji je stao da propusti pesaka, vozac yuga je poprilicno bio osamucen i naduvane glave, jer je picnuo u soferku ... da je imao pojas samo bi popizdeo sto nije gledao gde treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan NIsi naveo da je vecina snimaka iz Rusije i Azije. Cryptik ima desetine ovih snimaka na YT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 5, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga još jedan http://www.youtube.com/watch?v=5aoT1Nwo7UI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Vec su ljudi spomenuli da su snimci iz Azije i Rusije, sto je i vise nego dovoljno. Tamo se gore vozi nego u Africi i tamo bi me bio strah da sednem na motor, ali stvarno. Mi uglavnom jesmo stoka kada je u pitanju saobracaj, tj. bahati smo, nestrpljivi, nervozni itd... ali da budemo realni ovakve situacije su stvarno retke na nasim putevima. Tako da stvarno nema potrebe razmisljati o ovakvim stvarima, to je isto kao kada bih citao sadrzaj hrane koju jedem, pa mislim da bih crkao gladan ili bih pasao travu sa neke planine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Februar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi srne (7;35) :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve situacije su bas naprotiv vrlo ceste i kod nas.Zar nas negine dovoljno da bi shvatili da smo i mi takvi u saobracaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan U 90% slucajeva su na ovim snimcima krivi bajkeri i to uglavnom zbog neprilagodjene brzine. A posle nam djavo kriv i vozaci cetvorotockasa. Naravno, ni oni nisu cvecke, naprasno skrecu. Zato uvek kao sto su nas ucili,retrovizor, okret glavom, migavac, pa opet okret glavom, skretanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan u jbte kad gledam ove snimke dodje mi nacisto da za... motor, mada kad vidis ovde nisu samo krivi vozaci automobila nego i motoristi... ne prilagodjena brzina, preticanje s' desne strane... .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...