Alekre 12870 Napisano Januar 27, 2014 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi i uzivaj, relativno mlad ti je motor. Odlepi se na na motorima starim 20 godina koji imaju preko 100,000 na satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 27, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ima 20 dina,ali nema 100 000 na satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova prepravka repera na rotoru bez naknadnog balansiranja nije dobra.Jedan gram na ovom prečniku je mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 26, 2020 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan me je kolega bajker iz Banja Luke, a koji vozi KLE-a i ima istu muku kontaktirao u vezi ovog problema. Uputio sam ga na ovu temu, a istu "dizem" na vrh, da bi bila lakse za pronaci, a i da bi se, eventualno, jos ko zapljunuo u istu nekim novim savetima, saznanjima, resenjima... UP!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Mart 26, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Secam se kad si pre desetak godina dolazio u Labos a u vezi tog problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 21, 2020 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 26.3.2020. at 9:04, Arakis je napisao: Secam se kad si pre desetak godina dolazio u Labos a u vezi tog problema Tako je, i dobio sam pravu dijagnozu problema, kao i savet kako da sve to resim na najbezbolniji moguci nacin. ZAHVALJUJEM!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Jankovic 0 Napisano Octobar 1, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.10.2011. at 23:47, arnyman je napisao: 1. Ako je isti kao na GPZ-u, a morao bi bit, onda je kontra navoj, ljevi, odvijaš ga u pravcu sata. 2. Kada skineš pomenuti šaraf koji osigurava rotor, moraš da svučeš rotor sa konusa na koji je nabijen. Za to je obavezan specijalni alat koji se u manualu naziva "rotor puller". U osnovi to je šaraf M18x1,5 (prečnik i korak navoja), koji zavrneš u rotor skroz do kraja i onda kad ga već dobro zategneš uzmeš čekić od recimo 200gr i lagano kuckaš glavu šarafa dok ga drugom rukom natežeš. Nemoj pretjerano jako da kucaš šaraf ili ga natežeš da ne bi oštetio navoje na rotoru. U jednom momentu će rotor da spadne sa konusa i to ti je to, samo ga svučeš i ako si uklonio i lanac startera možeš da skineš i lančanik koji se nalazi iza njega. P.S. Nemoj da izmišljaš neke nove sisteme za skidanje rotora, jer će u finalu bilo koji od njih izazvati nepopravljivu štetu na nekom od djelova (tako piše u manualu, ja nisam eksperimentisao) P.P.S. Srećan rad Jel moguce da se navoj popravi, jer je moj levi navoj ostecen od radapcigera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko si ga ostetio? Ako je malo onda bi odgovarajuca ureznica trebala da ispravi navoj. Ako si ga skroz ogulio, mozes da probas helicoil ili da narezes sledeci veci navoj ako ima mjesta, ne mogu da se sjetim koliko je debela radilica na tom mjestu i koji je navoj? Ako to vec nisi popravio, vjerujem da si sa radapcigerom ostetio samo pocetak navoja, u tom slucaju imas alat za ciscenje navoja koji bi ti isto mogao pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...