bane dunja 0 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere xtz 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Vozim i uzivam u Teneri, i ne bi je menjao ni za sta. Ali bih pravio neke izmene na njoj, tipa; veci vizir, sediste (koje mi je visoko), i jos po neke sitnice... Nikada nisam video ovakav motor da je prepravljan, iako sam trazio slike po netu... Interesuje me da li je neko to radio, ili zna gde bih mogao da vidim tako nesto? Ja licno imam neke ideje, ali nisam siguran koliko su realne, tako da mi je svaka pomoc doro dosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Postavi temu u podforumu "Garaza". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznija stvar koju treba da uradis je da promenis auspuh.Meni je Robert u Adi radio,Fenomenalan zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se malo poigrao dizajnom jer sam u to vreme baš nju zameračio. Tada je ne nađoh u pristojnom stanju pa uzeh ovu sadašnju kušlju. No, baci pogled možda ti bude interesantno. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/29952-xtz-660-tenere-redesign/ PS. Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane dunja 0 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere xtz 660 Prijavi odgovor kao problematičan ugac, hvala za sliku, mada ja planiram nesto drugacije. U svakom slucaju, lep rad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane dunja 0 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere xtz 660 Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznija stvar koju treba da uradis je da promenis auspuh.Meni je Robert u Adi radio,Fenomenalan zvuk. Radio, sta? Je l' to ona varijanta replika Akrapovica ili nesto drugo? Znas li koja je cifra za kompletan od izduva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj pa ga zovi. http://adresar.bjbikers.com/race-exhaust-ada/ A ako hoćeš da vidiš modele potraži ih na FBooku kao Race exhaust Ada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo najskuplju varijantu sa karbon oplatom.Izaslo me je 260 eura(jbga kad idu dva komada).Ali vrede svaki cent. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...