motorna_testera 0 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan poshto smo se sada upoznali evo ovde da vas upoznam i sa mojim mopedom Rec je o ruskom mopedu Zid 50 Pilot. puno ime fabrike je "Завод имени В.А. Дегтярёва" i naravno da im ja glavna grana proizvodenje ORUZHJE! doshao sam do njega sluchajno i chim sam ga malo provozao i progooglao proizvodjacha morao sam da ga kupim. mislim da postoji josh jedan ovakav negde u vojvodini jer sam negde sluchajno naleteo na neki oglas za isti. malo o motoru: 49cc manualni menjach 3 brzine lud ko struja! 2000. godiste iako je ruzhan za 70' (rusija i dizajn) sjajno ubrzava do maksimalne brzine koja je nekih 60tak (translejtovanjem ruskih foruma videh da mozhe i do 80 kad se lepo nashteluje) poshto je ovaj moj primerak u malo loshijem stanju planiram na zimu da ga skroz sredim a i ako mi stignu delovi iz rusije da ga bushim na 80cc ludi rusi su svashta radili sa njim (do ugradjivanja boombox-a na njega) tako da imam neogranichen izvor inspiracije za njega ako ikad budem reshio da ga neshto tuningujem shto mi za sada ne pada na pamet. jedino bi mu prednju masku i upravljach za sada promenio kada bih nashao neku dobru alternativu! http://www.facebook....v=1941688350308 ovo ga je stoka (Abdullah100k) probala dok josh nije bio sredjen karburator (koji je bio totalno rashtelovan pa je dimio ko lokomotiva) questions/comments? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ајд' да кажемо - квешчн: Је л' после Абдуле моторић ост'о у возном стању? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Схта рецхи него, пуно срецхе и да те лепо слузхи! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorna_testera 0 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ајд' да кажемо - квешчн: Је л' после Абдуле моторић ост'о у возном стању? naravno! petokraka na agregatu se ne da tek tako Схта рецхи него, пуно срецхе и да те лепо слузхи! hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...