tindirbp 289 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan suza je neregistrovana u solidnom stanju,nije trulez,fali akumulator,auspuh ,bem li ga sta jos fali nista,uglavnom sve ima kompletna je ima i kuku,pali i ide,1.3 je motor inace,moze zamena i za neki mopedic,e ondaK je cena 350 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku i koje je godiste, kakav je motor komsija trazi suzu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 1, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan i ja imam jednog potencijalnog zainteresovanog,daj slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj probacu da nalepim slike,mada me nesto zeza,al potrudicu se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 7, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nemogu,ko oce opisacu je i to je to.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan odes na www.dodaj.rs,uploadujes sliku i kopiras ovde prvi link od ukupno cetiri koliko ce ih biti kad zavrsi upload. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 9, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan odes na www.dodaj.rs,uploadujes sliku i kopiras ovde prvi link od ukupno cetiri koliko ce ih biti kad zavrsi upload. ma brate razumem ja sve kako to ide,500x sam postavljao slike,nego me zeza telefon,uzo sam drugi i nece da ga komp prepozna,ako znas mozda u cemu je fora bio bih ti zahvalan i dobices suzu za 10 evra jeftinije... :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 20, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan odes na www.dodaj.rs,uploadujes sliku i kopiras ovde prvi link od ukupno cetiri koliko ce ih biti kad zavrsi upload. ma brate razumem ja sve kako to ide,500x sam postavljao slike,nego me zeza telefon,uzo sam drugi i nece da ga komp prepozna,ako znas mozda u cemu je fora bio bih ti zahvalan i dobices suzu za 10 evra jeftinije... :lol: moze zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moze tebra ,sta imas??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 20, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan moze tebra ,sta imas??? divljeg vepra :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma daj moze,i to se jede... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 21, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan zato i pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan niko nista a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Octobar 29, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajd u nedelju cu je uslikati pa cu da okacim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 30, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 30, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nema ni slika ni vepra al je trgovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nema ni slika ni vepra al je trgovina jao covece izvini ja zaboravio totalno jbg,veceras ce biti 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...ti bre rodjace, kao da prodajes a ne prodaje ti se!! Imam coveka koji je zainteresovan za auto, ali sta da mu pokazem!? ...dva reda kucanih slova!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan DRUZE POKUSAVAO SAM DA POSTAVIM ALI NECE,UJUTRU DOLAZI LIK da mi uradi komp ,drajveri nisu dobri od telefona,izvini sutra ce biti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan suza je neregistrovana u solidnom stanju,nije trulez,fali akumulator,auspuh ,bem li ga sta jos fali nista,uglavnom sve ima kompletna je ima i kuku,pali i ide,1.3 je motor inace,moze zamena i za neki mopedic,e ondaK je cena 350 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Novembar 2, 2011 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan ...nije trulez... Hehe,a jel ovo slike od neke druge suze? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Suza 1.3 boja trula višnja, više trula nego višnja (izvini brate morao sam) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...