Čeh 1009 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jbg.... 5 minuta ne mogu da smislim naslov... to vam je što vam je :D Nego, o čemu se radi: vozim lepo ulicom čije su kolovozne trake fizički podeljene, levom saobraćajnom trakom. Na raskrsnici uočavam vozilo koje sa iz suprotnog smera (dakle iz druge k. trake) namerava da izvrši polukružno okretanje ili da skrene u bočnu ulicu, i shodno tome prilagođavam svoju brzinu i položaj u svojoj s. traci. Kako prolazim pored njega, i dalje ga gledam da ne napravi neku glupost. Prolazim, nastavljam vožnju. Gde sam pogrešio? Skoro svu svoju pažnju sam posvetio jednoj potencijalnoj opasnosti, a moglo ih je biti više... Čisto da podelim sa vama, možda nekom bude korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jbg.... 5 minuta ne mogu da smislim naslov... to vam je što vam je :D Nego, o čemu se radi: vozim lepo ulicom čije su kolovozne trake fizički podeljene, levom saobraćajnom trakom. Na raskrsnici uočavam vozilo koje sa iz suprotnog smera (dakle iz druge k. trake) namerava da izvrši polukružno okretanje ili da skrene u bočnu ulicu, i shodno tome prilagođavam svoju brzinu i položaj u svojoj s. traci. Kako prolazim pored njega, i dalje ga gledam da ne napravi neku glupost. Prolazim, nastavljam vožnju. Gde sam pogrešio? Skoro svu svoju pažnju sam posvetio jednoj potencijalnoj opasnosti, a moglo ih je biti više... Čisto da podelim sa vama, možda nekom bude korisno. Manje vina i više odmora Aj mi da zavrsimo nash sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 218 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Eh, koliko puta njena guza ne može da skine pogled sa mojih očiju... Samo progutaš knedlu i koncentrišeš se na vožnju. ;D ;D ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 22, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno rezonovano! Uvijek koristite periferni vid! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lazare! Pa gde si bre...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Avgust 23, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Al je tebi dobro Cheh ;D Daj meni malo toga shto konzumirash ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ti nudio sinoć.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 26, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lazare! Pa gde si bre...? Josuvijek na moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...