Harry.46 2 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bratu mi je crkao cdi na peugeot v-clic 50ccm,piatao sam u Veranu traze 9300 ako neko ima da proda polovan ili ako neko zna da li pasuje od nekog drugog motora nek kaze..hvala unapred pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan pase od kineskog skutera otidji kod nekog majstora da ti to namesti da si blize apatinu ja bih ti to resio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Septembar 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Mileta u " Biker House " http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50078-moto-shop-biker-house/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...