Jump to content

Moto Zajednica

Hornet 900

Recommended Posts

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Prodajem Hondu Hornet 900 (uzeo je u kombinaciji pre nedelju dana) 2004god kupljena u Centru S dva vlasnika,presla 30000km imala pad u mestu ispred kafica.Ulubljen rezervoar ,naprslo pr krilo ,drzac stakla zmigavca i rucica kocnice.U ovakvom stanju se prodaje za 3250e.Motor je pre pada stavljen na oglas u polovni automobili kod mog dobrog prijatelja Borisa po ceni od 4250e.Motor je registrovan do jula 2012 i u voznom je stanju,lanac i lancanici novi gume prosecne,tel 064 9760896

post-2239-0-57083900-1317286826_thumb.jpg post-2239-0-01511500-1317286839_thumb.jpg post-2239-0-48055500-1317286850_thumb.jpg post-2239-0-35119100-1317286860_thumb.jpg post-2239-0-22573300-1317286871_thumb.jpg post-2239-0-84150400-1317286883_thumb.jpg post-2239-0-55854300-1317286897_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Zarko u pravu si ,motor je vec ranije imao pad i rezervoar je gitovan a sto se tice padova meni je ovo treci Hornet 900 za zadnjih 5 god i verujte mi momci da je ovaj najmanje ostecen.Horneti su uopste osetljivi na padove (bez recimo rol barova a radio sam pre par god Hornet 600(momak je imao blago proklizavanje na levu stranu )gde je plastika tj bocna ivica repa bila samo izgrebana a zadnji deo rama povukao skoro 2cm udesno.Inace imam potencijalnog kupca, moju staru musteriju,kome odgovara ova cena,videcemo za vikend . Slobodno komentarisite motor zato valjda forum i sluzi,pad jeste bio u mestu naime auto je udario i prevrnuo motor ispred kafica!

• Podržavam 12

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki Savage 650

Lukac nadam se da mi neces zameriti, jer niti sam potencijalni kupac, niti je to vrsta motora koja mi privlaci paznju (mada nakede najvise cenim posle choppera), niti se nesto razumem u takve motore, ali alal ti salama za iskrenost, slike, detalje, shvatanje sistema foruma i svega inace. ne poznajemo se, ali ovo sam najiskrenije mislio kao pohvalu, jer za razliku od nekih drugih clanova (gle slucajnosti prodaju isti model manje kubikaze), ne tripujes da si popio svu pamet sveta i ne dozvoljavas da iko kaze nesto sto nije pohvala, nego si zaista voljan da odgovoris na sva pitanja iskreno i stalozeno. :care:

moje iskreno postovanje.

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: XT

Lukac nadam se da mi neces zameriti, jer niti sam potencijalni kupac, niti je to vrsta motora koja mi privlaci paznju (mada nakede najvise cenim posle choppera), niti se nesto razumem u takve motore, ali alal ti salama za iskrenost, slike, detalje, shvatanje sistema foruma i svega inace. ne poznajemo se, ali ovo sam najiskrenije mislio kao pohvalu, jer za razliku od nekih drugih clanova (gle slucajnosti prodaju isti model manje kubikaze), ne tripujes da si popio svu pamet sveta i ne dozvoljavas da iko kaze nesto sto nije pohvala, nego si zaista voljan da odgovoris na sva pitanja iskreno i stalozeno. :care:

moje iskreno postovanje.

i moje takodje, mislio sam de ce reakcija biti tipa cuti ako nisi kupac

• Svrati ponekad, 293 postova

moje iskreno postovanje.

i moje takodje, mislio sam de ce reakcija biti tipa cuti ako nisi kupac

Pohvale i sa moje strane, ali ipak ga je auto udario... :takoje:

Izvini za off... :zdravo:

Ma nema frke uopste ,samo opusteno a za lepe reci pivce i zestina kad god se vidimo.Grooya javicu ti se kad budem isao kod Gagija u Balosavu za oko 20 tak dana da ti platim picence pozz!

Motor je kompletno ofarban u fabricku boju,promenjena prednja guma,kupljena nova rucica kocnice,proverena prednja viljuska,nastelovan lager vrata ,nova cena (uvecana za troskove) 3450e.Pala i voznja ova dva dana,motor radi kao sat,vidi se da nije cepan (znam iz iskustva),koci i lezi u krivinama fenomenalno!

post-2239-0-12943300-1317906199_thumb.jpg post-2239-0-14851500-1317906218_thumb.jpg post-2239-0-28882900-1317906233_thumb.jpg

Stavljen mali vizir (louis) i uz motor ide zadnja guma skoro nova i dalje aktuelna zamena za veci kastom slicnog godista i vrednosti.

Posto sam dobio par ponuda da pojasnim : zamena samo za custom slicno god (2002+) i priblizne vrednosti,hvala!

Za sve forumase i ostale kupce koji su mi nudili smesne cene i (blago receno) neozbiljne zamene, evo nekih cena sa mobile de,svi motori su farbani u losijem stanju od mog:04 ostecen 3000e, 05 farban ogreban 3200,04 farban 3222e,04 farban 3500e na to jos oko soma evra za carinu,speditera,registraciju,servis pa prijatno! PS nefarban Hornet do 30000km od prvog vlasnika nema ispod 4500e!

• Svrati ponekad, 293 postova

Za sve forumase i ostale kupce koji su mi nudili smesne cene i (blago receno) neozbiljne zamene, evo nekih cena sa mobile de,svi motori su farbani u losijem stanju od mog:04 ostecen 3000e, 05 farban ogreban 3200,04 farban 3222e,04 farban 3500e na to jos oko soma evra za carinu,speditera,registraciju,servis pa prijatno! PS nefarban Hornet do 30000km od prvog vlasnika nema ispod 4500e!

Ovo su cene verovatno iz Nemacke, ako vec neko planira uvoz, Hornet se kupuje u Italiji jer ih tamo mnogo vise ima, ponuda je veca a samim tim i cena niza i sa svim sto si nabrojao izadje dosta jeftinije nego kod nas... ;)

Izvini za off, srecno sa prodajom... :zdravo:

Posto zadnje 4 god uvozim iz Italije moram ti reci da gresis.Evo ti neke od cena sa moto it (regije do Milana ) i samo NOVIJI modeli-znaci 2004 pa navise,kao moj :05 3600e ,04 2800 ,04 3300 ,znaci potpuno ista stvar, samo sto su manje odrzavani i vise przeni.Cifra za troskove ovde je najmanje soma evra znaci dazbine,registracija ,veliki servis i eventualno neka sitnica, mozes proveriti i sam vrlo lako.Ne volim da pametujem,vec ti ovo sve govorim iz licnog iskustva pozz

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Eto, a kad ja lepo kazem da ga zapakujes u 500 eura i menjas za Buldoga ti se premisljas :) :) :) .

Sta bi danas, sto se ne pojavi ?

Dosli nenadani gosti na celu sa Duletom i dvojicom njegovih iz Road rockersa pa zaglavismo uz viski i pivo, dok nije zaladnelo izvini eto me sutra sa Indijem,pozz

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja