Sasa90 0 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 2 postova Motocikl: Yamaha DT125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nedavno yamahu dt 125 pa me interesuje koje svecice idu za motor i koje je ulje da koristim za mesavinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje castrol TTS a svecica NGK BR9ES,bar je ovako kod yamahe tzr,ali su to iste masine pa je i kod tebe verovatno tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 29, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Bas me interesuje, koje ti je godiste DT ? i koliko te kostao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa90 0 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 2 postova Motocikl: Yamaha DT125 Prijavi odgovor kao problematičan Milos96 hvala ti puno Yamaha mi 99 godiste, platio sam 1100e. http://www.autopijac.com/motori/Yamaha-dt-9941.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Posto si vec dobio odgovor na svoje pitanje samo da kazem da ova DT sjajno izgleda,u svoje vreme sam promenio 3 komada Yamahe DT i extra su me sluzile,zelim ti puno predjenih kilometara sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...