Jump to content

Moto Zajednica

Dominator nx 250 nema varnicu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Imam problem od pre nedelju dana,motor je radio pre toga skroz normalno,dešavalo se ponekad kad je vrućina i kada stoji par sati da nemogu da ga upalim kao da zabrljavi iz čista mira,ali samo po nekad inače je radilo sve normalno,osim što se dešavalo to sa paljenjem ja sam mislio da je u pitanju karb.

medjitim kada više nisam mogao upšte da ga upalim otkrijem pre par dana da svećica upšte ne baca varnicu, motor alansuje a varnice nema(probao sa drugom isto) :stabre: ,inače je ovaj model poznat po čestim riknjavanjima cdi-a to sam iskopao po stranim forumima a može da bude i neka glupost ili alternator :neznam: ,

elem

rasklopio sam sve plastike,rezervoar,gledao koliko sam mogao i znao killswich,osgurače ispod sedišta,kabal kapu mada nisam probao sa drugim kablom neznam da li može zato što deluje kao da je na spoju sa bombinom uliven .

Još par stvari koje sam primetio mogao je da pali dok je palio :D kad je u brzini!! dal je tu neko nešto čačkao j.m li ga to ne bi trebalo da fabrički može.... nije mi radila pozicija, i sa spuštenom ćopavom mogao je da upali.

Bajk inače posedujem oko 5-6 meseci prešao sam oko 6000km i sve je radilo savršeno do sada

ako ima neko neku ideju prihvatam sve savete,inače sam kotaktirao već neke ljude sa foruma koji se bave ovim problemima mogu i oni slobodno da daju neku ideju pošto se ja u struju razumem ko mudžahedin u Čačansko pečenje :aha::D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala momci ,na CDI sam i ja najviše sumnjao poučen iskustvima drugih ljudi.

Cdi već kolko danas ide na rehab nononoo :hej: ,javljam rezultate. :zdravo:

Edit ex da CDI je nevin to jest neotvaran.

Cdi prelemljen,kabal od svećice skraćen za santimetar i makina upali na pola ključa jupiiiiiiiiiiiiiii :moto3: ,hvala forumašu guja011 da nije bilo njega ništa od posla.

Napravio probnu vožnju sve fercera kao i pre motor sam malopre skalpao po mraku ispred zgrade kad videh da je varnica tu nisam mogao da izdržim a da ga ne sastavim :D šta ti je želja,žena me gleda sa terase i i vrti glavom :lud: ....e mislim se u sebi ako do sad nisi ukapirala za kavu si se budalu udala nikad nećeš ;)

Hvala svima i pozz

Gujo brate sve šljaka vozim se svaki dan za sad je sve ok.

još jednom hvala guji011.

• Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro

Da... klasika za sve dominatore i transalpe tog godista.Dobije hladne lemove u elektonici i brljavi.

Da... klasika za sve dominatore i transalpe tog godista.Dobije hladne lemove u elektonici i brljavi.

Upravo tako tačno je brljavio, nekad oće ,nekad neće iz čista mira da upali ...sad kad mi je guja011 opravio pali na čvrgu kao i pre.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja