miskomi 178 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze ,izgubio sam tablicu BG-07-949 ,ja pretpostavljam negde na dorcolu.Ako je neko nadje ustedeo bi mi dosta vremena i para da izvucem novu a i nalazaca vodim na pice!!!!!!!!!!!!! PS. Ako je neko nadje neka se javi na 064/11-33-177,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa ko ceka - doceka.Tablica nadjena,posteni nalazaci su momci iz stamparije SIMBOL iz ulice 27.marta.Taj dan kad sam izgubio tablicu ,bio sam kod njih i masinu sam parkirao blizu trotoara, i najverovatnije da je neka baba sa torbom prikolicarkom zakacila ram tablice ,tako da je ona otpala posle dva metra kad sam krenuo.Srecom ovi momci su je nasli i pretpostavili da je izgubio neko ko dolazi kod njih,tako kad sam danas dosao po vizitke i video moju tablicu u izlogu,kao da sam dobio sedmicu na lotou.Jos jednom se zahvaljujem nalazacima kao i svima koji su citali ovaj post i pokusali na bilo koji nacin da mi pomognu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...