barkocis 63 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde se moze kupiti ovaj set,a da se nemora cekati. motor je 125 cm3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1135 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35307.0 kolega oblak je nasao radnju, na toj temi imas sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I danas sam malo pocistio beton, ako neko ima visak delova uz novcanu nadoknadu zmigavac, levi guvernal, levi nosac retrovizora (bez rucice i prekidaca, to mi je citavo) Hvala (stavio sam ovde jer mislim da cu najbrzi odziv dobiti ovde, hvala) Motor mi je skliznuo iz cista mira, drljao je po asfaltu jedno 5 metara i stao, ja sam samo malo odrao kolena i pocepao se sve, na motoru pored gorepomenutih delova sam odrao samo jos i plastiku zadnju. Maler :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan oni nemaju a NS tek treba da im stignu znam samo da je lanchanik 2400din po komadu a lanac 3200din tako rekoshe Novosadjani al nema na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog prijatelja u N. Sadu su neki kupovali " Favoritov " lanac koji ide na Jawu i MZ , i stavljali na kineske motore . Kazu da je kvalitetniji od kineskog. Jedini je problem sto su morali da kupe dva lanca pa da nastavljaju jer je favoritov kraci za nekoliko clanaka. Cewna jednog je cini mi se bila oko 1200 - 1400 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec an 1000 km zamenio fabricki lanac iz razloga sto se svi zale na los fabricki a pravio sam i duze ture tako da nisam smeo da rizikujem. Sad mi taj stari sluzi ko rezerva. Ja sam porucio iz louisa reginu za 40e sa lancanicima ali se ne hvataju. Misliom da sam porucio za suzuki. Moguce da se hvataju od honde ili neki druge marke. Lanac je stvarno dobrog kvaliteta. Za 3500 km sam dotegao samo jedan krug. Verovatno se nije ni toliko odtegao nego malo dok ulegne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ih,nemaju.u Novom Sadu ce biti za 20-tak dana-valjda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg desava se vazno da si ti ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan oni nemaju a NS tek treba da im stignu znam samo da je lanchanik 2400din po komadu a lanac 3200din tako rekoshe Novosadjani al nema na stanju Preskupo za kineski lanac i lancanike. Potrazio bih da li odgovaraju od nekog drugog kineskog modela (Keeway najverovatnije), ili za te pare uzeo neki ozbiljan brand. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio lanac kod mikija jawe ;D u Ratkovu platio negde oko 1200-1400din, ne secam se. To su ovi lanci od jawe sto ih je lisica gore pomenuo samo sto je odmah nastavio 3-4 zgloba koliko je falilo tako da nisam morao da kupujem 2 komada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Sajle za saug kao da prave od paučine .Jedini ''ozbiljniji '' kvar na Princu za 3 godine je promena 4-5 sajli. Trenutno je nemam a i ne nameravam da je stavljam. Iz principa im nedam 10 l goriva. Prstom malo podignem krajeve na ''podizaču'' sauga naiznad karburatora, kresnem sačekam 10 sek. i vozi. Deluje šašavo ali funkcioniše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poz!!! Imam mali problem ...uzeo sam polovnog Princa 125cc i u extra stanju je,ali lik od koga sam ga uzeo je negde zaturio shipkicu koja vezuje levi i desni nosach bochnih kutija.Da li neko zna gde bi mogao to da nadjem a da ne moram da kupujem komplet. Hvala !!! I josh jedna stvar...problem sa saughom Da mora da pali pod saughom to je ok ali zbog chega kad dostigne radnu temperaturu ,a ja spustim isti motor mi se ugasi. Nov sam u celoj prichi pa pomazite. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево алтернативно решење првог проблема: нађи парче арматуре или неки сличан комад метала, нарежи навоје на његовим крајевима и са четири матице и пар подлошки среди ствар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja BAS taj deo i pazi jos mi je visak ;D ali moras da platis neko pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja BAS taj deo i pazi jos mi je visak ;D ali moras da platis neko pivo ;D Nema problema samo reci koje pijesh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks pre koliko si kupio od Mikija Jawe taj Favoritov lanac. Da li pasuje za Princa 125 ? Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ga posle puta u CG, znaci negde u avgustu...cena oko 1300-1400din ... ne znam jel pase posto je moj lanac imao 134 zgloba sa korakom od 428 pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Zoltan napisao da za Princa pasuje : DID-ov lanac 428v/132 što će reći slično osim manjeg broja članaka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Zoltan napisao da za Princa pasuje : DID-ov lanac 428v/132 što će reći slično osim manjeg broja članaka ? Nisam ja ali i mene zanima. Pa ako neko ima taj podatak neka ga ponovo podeli sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, to je bio Vule Vu, pa bi on mogao da nas posavetuje.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Slagao bih ako bih ti rekao da znam 100% ali mislim da se to poklapa sa brojem slanak od JAWE oreginal! Meni je morao dodavati posto je moj lanac brojao 134 (sad se ne secam da li je dodavao 2 ili 3 zgloba) ali nije problem, oce covek da doda ili oduzme bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pitvrdim da je sigurno 428v/132. Ja sam menjao i stavio Reginu. U louisu 45e sa lancanicima (koji se ne hvataju, bar ovi koje sam porucio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pitvrdim da je sigurno 428v/132. Ja sam menjao i stavio Reginu. U louisu 45e sa lancanicima (koji se ne hvataju, bar ovi koje sam porucio) Ja sam kod mikija JAWE platio oko 1300din za lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I mene muči ručica doduše za MZ.Rečeno mi je da mogu da odradim priču sa delom za kineske motore.Ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo sad, pazi 'vako : Potrebnhi su mi karburatori za Kinroad 250 XT 16 ili Prince 250 , svejedno . Da skratim prichu , naslushao sam se "obecanja" po kojekakvim prodavnicama tipa - naruchili smo ali ne stizu i taj rad .. zanima me da li neko od brace ima vishak ili zna koja je alternativna varijanta . Ili, mozda znate nekog pouzdanog i ozbiljnog dobavljacha delova za nashe chajneze, muka mi je od foliranata ! ! Informacija koja rezultira nabavkom istih bice nagradjena gajbom piva !! (Ozbiljan sam ) Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...