Guest gasa Napisano Avgust 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte, kod koga je najbolje da narucim semeringe viljuske????????? desna je probila i moram sto pre da zamenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1213 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga skines,mozda mozes po dimenzijama da nadjes neki najobicniji semering pa da iskoristis dok se ne snadjes za original.Ako ga skines pogledas za nesto slicno u auto radnjama,ili prolazis ili imas nekoga u sremskim karlovcima,probas tamo da nadjes.firma se zove gumaplast i nalaze se odmah pored cesme na ulazu u karlovce.oni proizvode semeringe i imaju odlican izbor i solidan kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod jasminkoVIR, pusti mu pp. ako nema onda probaj u 3t racing-u, za kavasaki je par bio 10e. nemam iskustva sa gumaplastom, ali sam tokom godina svašta video od male privrede, na kraju ti ispadne još veća i skuplja zajebancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Septembar 4, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u louis-u našao semeringe za Yamahu... www.louis.de , pa nađeš ko će da ti donese, ima likova koji donose i ovde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...