Janjke 42 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da stavim cenu ispod koje ne idem ako se ne proda teram dalje suzanu pa ce se sledece sezone prodati ubedjen sam u to...sad je problem samo sezona koja je prosla ..i novac naravno ali bicje valjda bolje previse sam optimista ))) cena 3500e FIKSNA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da stavim cenu ispod koje ne idem ako se ne proda teram dalje suzanu pa ce se sledece sezone prodati ubedjen sam u to...sad je problem samo sezona koja je prosla ..i novac naravno ali bicje valjda bolje previse sam optimista ))) cena 3500e FIKSNA Ljudi dajte neka kola u zamenu....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan motor je bas lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan motor je bas lep Hvala Nevena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aj dobro de 3450e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aj dobro de 3450e 3350e KES IDE JOS CENA DOLE... ali samo za KES... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si lud!!! Breee, poklanjas motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si lud!!! Breee, poklanjas motor. Goxy to je za kes ,.... nema kesa nigde... .... Ali zato zamena raznoraznih ... opet nista odgovarajuce.... pozdrav Goxy i drzim se onoga( svaka roba ima svog kupca) samo sto sad ima robe koliko hoces ali nema kupaca.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan KES 3100e KES Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Eh koliko si vremena i strpljenja i rada ulozio u ovaj motor, i sada da ga se tako odreknes. Ovo je umetnost sredjivanja motora. Greota. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh koliko si vremena i strpljenja i rada ulozio u ovaj motor, i sada da ga se tako odreknes. Ovo je umetnost sredjivanja motora. Greota. Jbg druze znam ja to odlicno ... ali kad ti novci trebaju sve se to nekako zaboravi... Bicje jos toga to mi je nekako recenica koju stalno ponavljam Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo novih slika da vas podsetim da ne propustite priliku za ovako dobar motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hagor 14 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Gilera Runner 180SP Prijavi odgovor kao problematičan ajd cisto da dignem oglas iz mrtvih... prelep motor iskreno cudo da se nije u rekordnom roku prodao po toj ceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ajd cisto da dignem oglas iz mrtvih... prelep motor iskreno cudo da se nije u rekordnom roku prodao po toj ceni... hvala druze prodat je motor nego sam ja potpuno zaboravio da napisem ovde..jer nisam vise u srbiji... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...