Chris95 28 Napisano Septembar 18, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima,menjam svoju nokiu e71 za drugi mobilni,uz telefon ide punjac,sluske,itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan za koji konkretno, ja hocu opet da uzmem sebi e71. koliko para cenis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 18, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jel te zanima možda zamena za moju Nokiju 5800 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da ne menjaš taj telefon... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 19, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom je stanju, za sta bi ga menjao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da ne menjaš taj telefon... Draga Saveta, niko te ništa nije pit'o. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Miki:daj neku ponudu pa cu ti reci Koma:imas PP Todor:sto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Bavim se mobilnim telefonima i mogu ti reći da je nokija e71 jedan od najboljih modela koji je nokia izbacila... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da si ti neki pravnik?? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 27, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Bavim se mobilnim telefonima i mogu ti reći da je nokija e71 jedan od najboljih modela koji je nokia izbacila... Pa dobro strucnjace koliko vredi sada taj e71 ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Ne trgujem polovnim telefonima, ne bavim se njihovom procenom i ostalo ali tvrdim da je nokia e71 odličan telefon.... A i mislim da zamenom ne bi mogao da dobije telefon koji će imati nešto više od njega.... E sad, ako se čoveku menja telefon ili ima neki drugi razlog to je druga stvar... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Todor dobro kaze,predomislio sam se i necu ga prodati ni menjati moze lock Razumeo sam da je to jako dobar fon i jako optoran 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I 3210 je jako otporan i dobar telefon, samo ga je vreme pregazilo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...