vitez_koja 30 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Dosao je red i za novu kacigu ;D ;D ;D U pitanju je SUOMY Spec 1R italian flag Evo i slika: , Moram da kazem da mi je Evil predlozio ovaj model(ne saru ;D) i kaciga je vrh.Iskoristio sam priliku da je odmah isprobam na auto putu.Voznja je bila iznad dozvoljene za taj deo puta i kaciga je odradila svoje.Nisam osetio da susti,zuji,da mi smeta ako malo mrdnem glavu levo-desno.Jedina zamerka je bila sta sam probao 15-ak modela i jos mi lice bridi od navlacenja i svlacenja kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 15, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan za koliko te je skratila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 15, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Suomy bato, nema sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 15, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta je svima vama? Pa ovo je zenska kaciga. Ja je kupio zeni, video Zo, pa kupio i on (mada on fura i bele cizmice pa mi nije bilo cudno)... Salim se. Odlicna je kaciga, skoro da mi je zao sto ne mogu po potrebi da smanjujem glavu pa da se menjam sa zenom ponekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Deki pada cast,obecavam a sto se cene tice prava sitnica :'( :'( Ma zensku kacigu sam i trazio da me ove domace manekenka ne bi vise napadale ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...