zukisu 0 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi gumice koje idu na srafove od oklopa , imaju ulogu smanjenja vibracije i podloske.....hvalaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel to one gumice sto idu na kombajn sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Septembar 14, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ove pomoc.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Septembar 14, 2011 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kolege niste u pravu! njemu ovakve trebaju!da ih veze za oklop pa da moze da prisloni motor na zid! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 14, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi gumice koje idu na srafove od oklopa , imaju ulogu smanjenja vibracije i podloske.....hvalaaaaaa ..Ja sam kupio one gumice za cesme, mogu ti reci da su radile posao a i izgledaju vise nego korektno, pri tom su dzabe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mi se malo salimo dok nesaznamo njegovo ime i ime motora, pa dali je musko ili zensko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan kakvi biseri. A covek je dosao pun nade da ce naci resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Septembar 14, 2011 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan kakvi biseri. A covek je dosao pun nade da ce naci resenje druze mi mu dajemo opcije on neka izabere naj bolju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zukisu 0 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan XAXAXAXXA ispunili ste ocekivanja, al meni treba grasak........... moram vas razocarati nije koleginica ,nemam pojma gde se upuisuje motor i to ime , al poradicu na tome Uros TA hvala a ostali i vama hvala na smehu toga nikad dosta...............Urose zar nisu previse uske da bi presle preko dela srafa koji nema navoj a ulazi u rupu oklopa ..mozda ima vise dimenzija tih vodovodskih............ph...............GSX F 750MAREEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 15, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan XAXAXAXXA ispunili ste ocekivanja, al meni treba grasak........... moram vas razocarati nije koleginica ,nemam pojma gde se upuisuje motor i to ime , al poradicu na tome Uros TA hvala a ostali i vama hvala na smehu toga nikad dosta...............Urose zar nisu previse uske da bi presle preko dela srafa koji nema navoj a ulazi u rupu oklopa ..mozda ima vise dimenzija tih vodovodskih............ph...............GSX F 750MAREEE Pa ja mislim da nisu previse uske, a mozes skalperom malo da prosiris rupu ako treba, mada su meni bile taman...Ma nista te ne kosta da probas, sigurno ti je to najjeftinija varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zukisu 0 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komsijaaaaaaaa.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Druze , sada sam ozbiljan. Napisi za koji motor ti trebaju te gumice, ako mozes stavi slicicu i to lepo spakuj u temu GARAZA pa cemo ti sigurno pronaci ili u BG ili u NS-u. Za te stvari alternativa je i plastika . Izmeri velicinu glave vijka i debljinu istog pa javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_m88 1 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Jagodina <====> Zemun Motocikl: Honda cbr 600rr Prijavi odgovor kao problematičan i meni trebaju ove gumice(matice)6 komada M6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Septembar 13, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takve gumice-matice nabavljao sa polupanih plastika od skutera,posto mi drugar servisira motore i skutere,a te "matice" su u vecini slucajeva M5. http://www.louis.de/...=detail_kontext Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...