kloktor 203 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Velimir Milosavljević kraj tastature. Prvi put sam seo na motor pre dva meseca (neki mali žuti od 125 kubika, naravno školski. 4 dana mi je trebalo da nađem gde se pali svetlo ). Pre mesec dana položio (nažalost iz prve) i sasvim neočekivano kupio motor. Planirao sam to za sledeću sezonu, ali ... Sviđaju mi se enduro i kros varijante, i kad budem smogao snage kupiću i neki kros (četvorotaktni, za svaki slučaj). Pored Tenere vozio sam (ni sa jednim nisam prešao više od 100 km) i Yamaha XT660X, KLE500, Bandit S, Yamaha YZ 250. Za sada toliko. Pišemo se, vidimo se. Klo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 13, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan prolazim kroz kosjeric za koji dan kad se budem vracao s mora dobrodosao ti nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao uvazeni kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala na dobrodošlici . prolazim kroz kosjeric za koji dan kad se budem vracao s mora ... Ako si u prilici svrati malo da predahneš i da se okrepiš (ovo me podseti da ostavim kontakt u za to namenjenoj temi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
evergreen 4 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kosjerić Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'de si ti dosad kloktore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...