veljabandit 1079 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra stanje, 20500 km, registrovan do maja sledece godine, prva boja, crno crveni, power comander, Yoshimura... Cena 4.300, Beograd ... 064/2094-756 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan neka slika bi ovde dobro dosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NW 0 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VARADERO XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u perfektnom stanju, stvarno bez greške ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... ma sta ce vam slika... da mi govorite kako je lep, da mi stajete na muku sto ga prodajem :'( inace, prva registracija 2004 g... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Al je ruzan, eto je l lakse? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan sta ti je bajkerska solidarnost 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... za sve informacije pozvati na 069/5262-322 jer 064 nije vise u funkciji... ... moze zamena - karavan, mini van... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima taj power comander, jel bi ga posebno prodavao i da li imas jos nesto od dodatne opreme sto bi posebno prodavao..? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... ne bih nista dirao brate, nek ide ovako kako je upakovan... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NW 0 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VARADERO XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan auuuu..... kakvih likova ima...pa ne mogu da verujem da traži da skineš delove sa motora....možda mu treba i far, al mu glupo da ti traži.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja power komander ali za yamahu , ne znam da li moze kod tebe posto verovatno ne moze, mogu ti samo reci d aje to jedno govno neopevano trosi ti litar vise a ide isto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ne bih se slozio da ide isto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan auuuu..... kakvih likova ima...pa ne mogu da verujem da traži da skineš delove sa motora....možda mu treba i far, al mu glupo da ti traži.... pitao covek samo,sto dizete frku odmah? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... ajmo drugari da trgujemo nesto... cena - 4.000 evrica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NW 0 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VARADERO XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan cena za ovaj primerak je više nego dobra..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Octobar 10, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate, motor je stvarno u dobrom stanju, prva boja, nije imao havarije... zao mi je sto je uopste na prodaju jer mi je to omiljeni Hondin model i taman sam se docepao dobrog primerka ali, jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... moram da putujem uskoro na truli zapad... cena diskontna... 3.800 evropskih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan 069/ 5262-322.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je.. Mislim da mi je drugar za tvoju pricao, Plavanjac valjda ste bili zajedno na skupovima, znam za Zlatibor. Ako odlucis da prodas Power Comander javi mi cenu, ako mi odgovara uzeo bi ga. Sredjujem sad svoj preko zime da bude full za sledecu sezonu pa cu na more sa njim i ako bog da na karpate. Mogu vam reci iz iskustva da je motor extra kao model, vozi se fenomenalno, lepo ide, nije prejak na gasu, znaci prava Honda! Jos je ovaj Veljin koliko sam cuo iz price i po slikama fabrika i perfekcija, za ovu cenu nema boljeg motora! Srecno sa prodajom, da nisam kupio ovu moju zutu trgovali bi mi odavno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja power komander ali za yamahu , ne znam da li moze kod tebe posto verovatno ne moze, mogu ti samo reci d aje to jedno govno neopevano trosi ti litar vise a ide isto... kako da ne, ide isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan imao sam ga....azdaja...kako ide,kako lezi,a tek kako koci.Da sam u mogusnosti,vrlo rado bih ga ponovo posedovao Sta da ti kazem.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Octobar 25, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ćao nema više.... novi, srećni vlasnik od danas uživa na ovoj makini... pozz.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...