Jump to content

Moto Zajednica

Zapaljen motor u Nisu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 354 postova

Nisam bas za "PILULU",al nest drugo bi trebalo.Batine i to kakve.Ne samo ako nama kradu ili pale motore,nego svako ko unistava necije dobro treba ga obeliti od batina.Kad pomislim koliko sam se mucio i bukvalno gladovao za motor i da dodje neki narkoman ili protuva koja 'oce leba bez motike,da mi ga ukrade ili da ga unisti...uh.Nema tu drugog leka,coveku upalise motor i na tome ce se zavrsiti.

Al kazu da nasilje radja nasilje,i kad bi smo mi odgovorili istom merom,sta bi onda bilo?!

Sa druge strane,mozemo psiholoski uticati na njih,a to bi dalo mozda rezultate.Skupiti 30-50 motora i provozati se ispred kuce pocinioca i malo se tu zadrzati.Svega par minuta sa jasnom porukoM,

HOCES LI JOS DA PALIS? Ili-HOCES LI JOS DA KRADES?

Al se plasim i svoje reakcije kad bih video nekog da mi se muva po dvoristu i oko garaze,s obzirom da znam sta mi se nalazi u cosku pored ormana.

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

u bem ti klosare sta uradise od motora :stabre:

reko bih sad svasta <_< , ali suzdrzacu se od komentara na adresu onih zivotinja koji mogu ovako nesto uraditi >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja