simkeSR 0 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan Svi zainteresovani se mogu prijaviti,mesto okupljanja i vreme ce naknadno biti javljeni.... Inace plan je da se u NS-u sastanemo sa kolegama i oni ce nas voditi u obilazak (to je vec njihov deo posla) I naravno imacemo mesto na kojem cemo provesti dobar deo dana uz kotlic/rostilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 12, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto zatvaras sezonu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan Sto zatvaras sezonu? Niko ne zatvara sezonu(365 dana godisnje traje ),nego smo tako dali naziv jer se necemo vise masovno okupljati do sl godine.... jedini razlog sto se tako zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 13, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo najbolje ovde da se ide: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71213-bjb-gulas/page__pid__1148855#entry1148855 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan u nacelu, ja sam za... samo moze da zavisi od datuma. i ideja za kisac mi je skroz ok. pratim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 13, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan evo pregledajte ovde... ovde se vec uveliko pise o tome... i bice lep skup.... http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/12549-Okupljanje+17.9.2011./ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan evo pregledajte ovde... ovde se vec uveliko pise o tome... i bice lep skup.... http://www.skuteri.o...nje+17.9.2011./ fazon je sto ne znam da li sme da se reklamira drugi forum,zato nisam stavio link..... (simkeSR) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan u nacelu, ja sam za... samo moze da zavisi od datuma. i ideja za kisac mi je skroz ok. pratim.... Bice sve javljeno,gde se ide...ekipa iz NS-a je zaduzena za to... Kao sto smo i mi bili kad su oni dolazili ovde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan BGD- 8h hotel Jugoslavija Zemun........................Novosadjani- 10h plato Spens..... svi zajedno se nlazimo na fruskoj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Septembar 16, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Razmatrali smo nesto na temu oko linkovanja drugih foruma i trenutno nemamo nista protiv. Ja licno smatram da vam nije tesko da prekopirate samo INFO o skupu ovde i da posle nastavite dogovore. Ima nekih dogovora u jos jednoj temi, pa ako hocete da sve prebacim u ovu ili da ostavim tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan Razmatrali smo nesto na temu oko linkovanja drugih foruma i trenutno nemamo nista protiv. Ja licno smatram da vam nije tesko da prekopirate samo INFO o skupu ovde i da posle nastavite dogovore. Ima nekih dogovora u jos jednoj temi, pa ako hocete da sve prebacim u ovu ili da ostavim tamo? Ok za u buduce znamo,posto uglavnom neki forumi zabranjuju reklamu drugog (rivalitet valjda,i naravno necu da imenujem) pa zato i nisam linkovao... A info o svemu se nije ni znao po obicaju do danas tj juce(petak) tako da je sve ugovoreno i dogovoreno sto bi se reklo, A najbitnije je u 7:45 ispred hotela Jugoslavija za ove iz BGD-a,a 10h ispred platoa SPENS za Novosadjane.....Sastajemo se na Vencu...... rostiljanje ceo dan ,provod ce po prognozama biti odlican..... Samo pitanje za admina,ove slike sto bi trebao da napravim ,da li da postavljam ovde ili da otvorim drugu temu ili da postavim u traveling (svaki forum ima drugu politiku) pa da ne bi bio banovan zbog nepostovanja ili slicno bolje da pitam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Septembar 16, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan u skuter caffe-u nemamo tako represivne mere Fotografije u vezi ovog drugog skupa najbolje da kacite ovde. Mislim da su i sa prvog bile u temi u kojoj se govorilo oko organizacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog velikog odaziva nasih kolega skuterasa,pravi se jos jedan skup ...na Obedskoj Bari nedaleko od Beograda.... Ovde vam je detaljno opisano http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/12665-obedska-bara/ Ako vasnesto interesuje,pitajte tamo,a mozete naravno i u ovoj temi... Pozdrav Ovde mozete videti nasa iskustva i slike sa naseg druzenja od subote sa fruske gore i NS-a. http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/12549-okupljanje-1792011/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...