Mija 180 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ....Na Dankino insistiranje odlazimo na Logas plazu gde smo u pocetku bili skepticni,ali nas je ona ubedjivala da je to vrh plaza u sta smo se uverili sopstvenim ocima... Sinke dzijadzojac ..jos jedan pogled ,ali bez dz-dzojca hahahah... ...ali je on bio uporan da se slika i sa druge strane plaze ..e sad malo mi... ...i malo oni.... na ovoj fotografiji se dobro vidi koliko smo svi bili otkaceni i do'vatismo se "lekovitog peska,ili blata,sta god... Sinke je prednjacio sa glupiranjem i stalno je mislio da ga napada Predator "Dodji i ti mala u pleme" ...pronaci troje ljudi na fotografiji... Hemingvejov "Starac" iz poznatog romana "Starac i more" he he he... ...eh ,na ocigled svih nas prisutnih "Starac" je podlegao opakoj bolesti,a i stigose ga godine (neki kazu da ima 120 god,drugi kazu da je imao 35 kada je sa nasom vojskom prebegao na Krf tokom prvog svetskog rata,treci,pak,kazu da je on blizanac sa Krkobabicem),te je otisao na onaj svet..... :'( ...Ali gle cuda!!!!Nase umece drevnih vestina i teranja zlih duhova oterase zle sile i produzise mu zivot.... Dobro obavljen posao doktorka Sad opet mozemo zajedno da lovima zenske,,ovaj ribu ha ha ha... ...i tako se mi jedva oprasmo od onog sto se zapeklo po nama i uputismo se u mesto koje su nazvali "Kanal ljubavi"....verovatno jos jedna turisticka lozana,ali svejedno i tu nam je bilo lepo... ... Pst...mozda i nije to turisticka lozana,opet sam osetio one leptirice u stomaku.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6370 Napisano Septembar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ....ah te morske ljubafi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlazimo iz grada Sidari i sa kanala ljubavi,jedan lep dan na 2 prelepe plaze.... ostavismo nesto u more... Odlazimo ponovo na zapadnu obalu da sacekamo zalazak sunca u jednom kaficu na vrhu litice... rage se odmaraju... Masa i Nemanja Chichina i ja... a ispod kafica.... ekipa... i polako krece....romantika... I na kraju upade usijana lopta u more....a mi popismo pice i polako nazad preko planina... Lepo proveden i ispunjen dan smo zacinili vecernjim odlaskom na Grcko vece... Masa uci... Branka se prijavljuje za neku igricu kod animatora i..... .....osvaja nam sampanjac. e slatko smo se ismejali to vece,a na kraju Mija nije odoleo da se slika sa svojim debelim idolom ELVISEEEE SRBINEEE!!!!!! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa like! like! like! tj. + + + A mene zanima ova Sinketova afera,sta je tu bilo? hm? hm? hm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa like! like! like! tj. + + + A mene zanima ova Sinketova afera,sta je tu bilo? hm? hm? hm? Mala mnogo ti pitas... Nista ,sta je bilo,nikad u zivotu nisam imao celavu devojku, pa reko da vidim kako je salu na stranu,da se ne naljuti Lidija,ako nekad ovo bude citala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 14, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa like! like! like! tj. + + + A mene zanima ova Sinketova afera,sta je tu bilo? hm? hm? hm? Bilo je i ovamo i onamo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto nismo uradili pre par dana,a hteli smo ,uradicemo dana...Obici cemo srpsku kucu i ostrvo Vido... Opet se uputismo do samog grada krf a koji je 20-ak Km severno od naseg mestasceta....Setnja kroz ulicice do nase kuce.. ....i atizemo,ovoga puta na vreme... Ulazimo,docekuje nas kustos,nas covek ,koji nam prica kratku istoriju i upucuje u sobe u kojima su ,rekviziti ,oruzije,odeca,slike,pisma...nasih vojnika... svuda tisina........ pomoc upucena Americkom narodu.... prosto ne zna covek sta da oseca:bes,postovanje,tugu,zaljenje.... Pomalo zbunjeni i potreseni kolicinom emocije koje nose prostorije Srpske kuce izlazimo i krecemo kroz centar do luke ,odakle brodic vozi za Vido... prelepi stari grad... Stigosmo do luke i ukrcasmo se na brod,cena povratne karte je 2eur.. ostrvo Vido.... jako dirljiva slika,gde nasi ljudi ostavljaju raznorazne suvenire iz Srbije... ...ja ostavljam moju ogrlicu sa krstom koju sam sam napravio... bilo je tesko zadrzati suze....ali bukvalno... Toliko jake reci , koje nikoga ne ostavljaju ravnodusnim..... ....sa knedlom u grlu napustamo Vido i u tisini vozimo do kuce.............................................................................................. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa like! like! like! tj. + + + A mene zanima ova Sinketova afera,sta je tu bilo? hm? hm? hm? Mala mnogo ti pitas... Nista ,sta je bilo,nikad u zivotu nisam imao celavu devojku, pa reko da vidim kako je salu na stranu,da se ne naljuti Lidija,ako nekad ovo bude citala... Posto se Sinisa ovako poneo,moracu da vam otkrijem sta se stvarno desilo.... ...e a sada posle ove fotke da li vam je jasnija situacija hahahahahaha,djavolak i andjelak zajedno.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa like! like! like! tj. + + + A mene zanima ova Sinketova afera,sta je tu bilo? hm? hm? hm? Bilo je i ovamo i onamo + + + + + hahahaahahahaha,ne poznaje ga niko bolje od Uke..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo postaje sve interesantnije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sada vremena za jos fotografija,ali cu staviti samo ovu posle koje svakom bajkeru zastaje dah!To je fotka na kojoj se vidi koje su to tri stvari potrebne za uzivanje na moru!!.... ....nadam se da se slazete sa mnom 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo postaje sve interesantnije ... ..hahahaha,naravno ,ima tu jos puno toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan sinke brate kakve su vam ove spagete ko armatura sestica ps. nisi napisao da li si osetio promenu na kangrbi posle sipanja grckog goriva ? Ove spagete smo dobijali u osnovnoj skoli za rucak, sa secerom i orasima hahahahahah iskrivio sam se od smeha :care:znas kad sam zaboravio na tu poslasticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti Mijo,sad mi je lakse... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2462 Napisano Septembar 16, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan zbogom leto,jeseni i zimo, mi idemo da se ne vratimo -najezih se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zbogom leto,jeseni i zimo, mi idemo da se ne vratimo -najezih se... "A ko ne zna sta su muke teske,neka predje Albaniju peske"......ovo je na mene ostavilo ogroman utisak,posto sam video te predele ,ali motorom.Ne mogu ni da zamislim da to treba preci peske i to po surovim uslovima kao sto su poznati za tu oblast...jos jednom bih odao postu i zahvalnost srpskom narodu i vojsci koji su branili Srbiju u to vreme,da bi se mi njome sada slobodno setali........ 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se kraj nasem boravku na Krfu,te ovaj dan koristimo da se provozamo do grada Kasiopi koji lezi na severoistoku tacno preko puta Albanskog letovalista Sarande. Jos jedan razlog posete Kasiopi je i taj sto zelimo da proverimo da li postoji ferry za Albaniju iz tog grada,posto bi nam to najvise odgovaralo kad budemo krenuli u osvajanje Albanije.... Krf na dlanu.. ovi dzinovi me podsetise kada sam pre 4 god slicni brodom krenuo iz Igoumenice za Veneciju(3 dana na brodu i ceo Jadran) put ka severu standardno zanimljiv.... atomski mravi ovo je plaza sa koje se bukvalno vide zgrade koje se nalaze preko puta u Albaniji... Albanijoooo stizemo !!!!!! Gledam ja tako zamisljen prema Sarandi,razmisljam kako li je tamo ,kakvi su putevi,predeli,sta ce nam se sve desavati....Kad ono iz vode izlece ovo cudo!!!! Idi bre CHicha u p.m mislio sam da je dzinovski morski krastavac imali smo i nastup na toj plazi KUD Havajski debili Tenerace odmaraju u prelepom ribarskom gradicu... ....a mi jedemo i pijemo... ....dobro neko mozda malo vise pije.... U svakom slucaju ono zbog cega smo dosli ,a to su info o prevozu u Albaniju smo i dobili,naime iz Kasiopi a za Al idu samo turisticki brodici(exkurzije),dok ferry ide iz grada Krf,ali je dosta skupo,recimo duplo skuplje nego Krf - Igoumenica....Te se odlucujemo da Albaniju ipak napadnemo sa kopna,znaci od Igoumenice na sever kroz Grcka seoca nekih 70 ak Km do Sarande,ali o tome malo kasnije....... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...i da ne zaboravimo ,poslednji dan na Krfu smo resili da obidjemo jezero koje smo videli na mapi,a i culi od drugih da postoji.Mislili smo da tamo ima neki kupanjac i sl nailazimo na jednu veliku zabokrecinu... kreee ali je za off road dusu dalo,pogotovo za krosere i kvadove ...i posle naseg obilaska bare nastavljamo dalje do mora da vidimo kakva je tu plaza....i nailazimo na super bar,pravi morski ,dobra 'zika,kokteli,pivce i dr... Dankin Mohito,vrhunski... Ukradoh joj malo sveze nane iz koktela...sjajnog je ukusa imalo moje pivo posle toga...probajte,zaista Dosao je dan za polazak u Albaniju i odosmo u Lefkimi odakle smo uhvatili trajekt za Igumenicu koji je polazio u 9h. Zahvaljujemo se Grckoj i Krfu na lepom provodu Eh taj Krf.....i taj kanal ljubavi.... ....Dolazimo u Igumenicu i nastavljamo po planu za Albaniju.Do prvog grada u Al ima nekih 70-ak km.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E doslo je vreme za ulazak u Albaniju.... Sinke pozdravlja svoju rodnu zemlju i ljubi grudu nailazimo na pregrst poznatih albanskih bunkera... ...e onda havarija,taman kad smo mislili da je put dobar nailazimo na ovo... to je glavni put,nigde nismo skrenuli,tuda idu sva vozila,pa i autobusi.. ne smem ni da zamislim da sam vozio iza nekog autobusa,posto se dize neverovatna prasina od vozila.....Sinke je vozio ispred nas i na kraju pu smo bili kao da nas je neko isprskao protivpozarnim aparatom.... ...jao ,pa sve mi se zalepilo za brkove nakon off road-a od nekih 15-ak km dolazimo u prelepo mesto zvano Saranda Pravi morski i kulturan gradic...a vidi se i uticaj obliznje Grcke.. nastavljamo dalje... Prizori su fantasticni... kod Sinketovog strica zastajemo na osvezenje Mozda vam soljica izgleda cudno,ali je espresso bio odlican Krave su im malo razmazene,pa nece da idu poljima,nego asfaltom... usput se susrecemo sa pregrst enduro motora,gde uz zadovoljan osmeh trubimo jedni drugima.. OMG. Pustam da slike kazu sve... ... ...neko je bio i pre nas... Posle neverovatnog pogeda na more i okolinu nastavljamo dalje....ja sam i dalje mislio da letim... Danka Aljbanka Plan nam je bio da spavamo u Valoni ,ali mi Sinke rece "Ma bolje da izadjemo iz Valone i spavamo u nekom manjem mestu,ionako cemo tu samo da prespavamo",ja kazem ok i nastavim nekim svojim izmisljenim putem,kad ono...nema vise puta,izgubismo se,sve neke mocvare oko nas ,a mi presli vec nekih 15-ak km.Ovo dvoje osuse paljbu po meni ,kao ,ja sam bio vodja puta,"pa kako sad", i jos mnogo toga ....na sta sam ja izpizdeo i poceo da se derem na njih i u toj zbrci (verujte bilo je napeto,a noc se blizila...) zavrljacim kacigu od sebe nekih 30-ak metara...i dok je ona tako letele,ja pogledam u tom pravci i imam sta da vidim,tj. da cujem... ...kaciga mi upade pravo u ovu zabokrecinu ,skidoh jaknu pantalone i sve ostalo i krenuh da plivam po nju...dobro je da se nisaam okrenuo ka ovima posto su mi oni kasnije pricali da su vristali od smeha gledajuci me,bacio bi i njih u trsku ....ipak nisam morao da plivam vec sam kacigu dohvatio nekim stapom,ali sam se sav izgrebao... Sva se raspala,a mi moramo da nastavimo dalje.Sledecih 80-ak km sam vozio bez kacige...posto je bila sva natopljena a i poceli su da se izlezu punoglavci po njoj..... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 16, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nađoše onako veliku tablu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2079 Napisano Septembar 16, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prvi veći grad posle Valone je Fier. U centru ste imali vrlo pristojan hotel - Škeljzen, pa ste mogli tamo da prenoćite. Mada, verujem da ste vi pronašli bolje rešenje... Hajde da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje ka Dracu,inace meni je jako zao sto nismo ostavili vise vremena za Albaniju koja je jako lepa,bar taj juzni deo,nekako imao sam osecaj kao da sam u Grckoj.... nemojte misliti da je ovo retkost u Al...... ....da se vratimo putu....Mija je pokusao da ispere kacigu ,ali bez veceg uspeha.... Red je bio i nesto pojesti i popiti .... a sta drugo,no domace pivo... a pice prave bolje i od samih Italijana,valjda zato sto ima dosta Albanaca po Italiji na radu.... ko ovde kome krade struju,internet,tel....pitaj boga!!! a sa ovim nas nece lako stici... Uverivsi se da nas njihova moto policija nece daviti udaramo jaci tempo ... Nesto malo pre mraka i grada Draca,skrecemo za malo mestasce Kavaje,gde nalazimo smestaj,naravno opet za 10e , parkiramo masine ,tusiranje,pa u grad ..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi veći grad posle Valone je Fier. U centru ste imali vrlo pristojan hotel - Škeljzen, pa ste mogli tamo da prenoćite. Mada, verujem da ste vi pronašli bolje rešenje... Hajde da vidimo Sale druze stari,procitali smo vas putopis pre nego sto smo krenuli na put i bili smo ,donekle,vodjeni time sto si ti napisao,ali zbog moje situacije sa kacigom se sve promenilo,pa smo se zainatili da stignemo sto dalje ,sve dok ne padne totalni mrak....pa sta bude.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Prvi veći grad posle Valone je Fier. U centru ste imali vrlo pristojan hotel - Škeljzen, pa ste mogli tamo da prenoćite. Mada, verujem da ste vi pronašli bolje rešenje... Hajde da vidimo Kao sto rece Mija...hteli smo da ispeglamo sto vise pre mraka,ali evo Sale.... kafa u Fier u...... i Mijin pokusaj susenja kacige.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis za sad, očekujem nastavak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...