Rači 9 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju GSXR 1000, 2009 godiste, prva registracija 2010, ekstra stanje, odradjen kompletan servis, poklopac za sediste, rep za tablicu, atest za auspuhe, presao 6500, cena 9500 e, moguca zamena za motor ili auto. kontakt tel. 069/024-4112 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan bruka koliko je dobar.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bruka koliko je dobar.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki r6 11 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran ali mislim da sam upoznao vlasnika motora u subotu u Horgosu i video sam motor ljudi ovaj motor je bruka kako dobro izgleda . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan buaaaaaaaaaaaaaa, KOLKO JE PRELEP! BRUKA, SVRSIO SAM ))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan buaaaaaaaaaaaaaa, KOLKO JE PRELEP! BRUKA, SVRSIO SAM ))) Lako moze biti tvoj!!!! Das tu tvoju 750-icu i malo evropskih kovanica i svaka ce biti tvoja!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 7, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan motor sam video malopre, znaci PERVERZIJA ,ako se poklope sve kockice bice moj uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan buaaaaaaaaaaaaaa, KOLKO JE PRELEP! BRUKA, SVRSIO SAM ))) Lako moze biti tvoj!!!! Das tu tvoju 750-icu i malo evropskih kovanica i svaka ce biti tvoja!!!! motor je prelep, al ne bih ga menjao za svog mezimca imam ga tek oko pola godine, a 19 mi je godina, bice vremena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa zima, a povodom toga zimska cena 8900 e fixno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za bolje i nisam! Superbike pravi, 2 topa,1000cc . Na displeju obozavam 3 lampice koje (ako se ne varam) se polako pale kada dolazi vreme za šaltanje ...uf bre Sorry za off i srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...