lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan Motor u super stanju,servisna knjizica,svi papiri,regularan,racuni,racuni od auspuha,3 kljuca(2 crna,1 crveni),registrovan do maja 2012,godina proizvodnje 2005 kraj...gume su solidne,nove plocice(sbs sinter),novo ulje u kocnicama,uradjen servis,ulje u motoru(YAMALUBE),zatamljeno stop svetlo,nova salja kvacila,novi semerinzi viljuske i ulje(motul),lanac i lancanici dobri,podmazivani(motul chain lube),led pozicija...od opreme ACERBIS stitnici za ruke presvuceni karbon folijom,izduv AKRAPOVIC sa granama imam i db killere al sam ih skinuo,KN filter vazduha.........sve u svemu dobar fin motor...bez zamene.....jedino neka zamena za kola....to je i razlog prodaje....registrovan na 35KW i vozi se sa A2 kategorijom po novom.......za clanove bjb-a uz motor ide i cepovi auspuha Acerbis...moguci dogovori oko cene......toliko.... cena:3600e Lazar 063-1663-775 izvinite ako su lose slike..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan izvinite sto su mnogo velike slike...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor drugar ima ovakav sa akrapovicima ekstra zvuk predpostavljam da je i kod ovoga .Srecno sa prodajom :)Cena vise nego korektna !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,bas mi je krivo sto ga prodajem....zvuk jebas dobar (toliko da komsije hoce da me ubiju uvece) Prelep motor drugar ima ovakav sa akrapovicima ekstra zvuk predpostavljam da je i kod ovoga .Srecno sa prodajom :)Cena vise nego korektna !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo slika....inace i ova kaciga je na prodaju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog klipa od zimus,...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan izvini za OFF ali to je moja neostvarena zelja!!! :'( lep motor!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Realno meni ovako nesto treba, i zbog puta kakv je u mom kraju i zbog silaska sa asfalta samo se plasim da se ne razocaram u snagu, vozim SRAD-a 750, nemam pojma kako ova Yamaha cima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan i ja jurim ovako nesto jako dobar motor ako se iskombinujem za kes mozda i padne neki dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan kakav te auto interesuje, u kom cenovnom opsegu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan kolko je prelep! jaoooo kolko je presao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 7, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Realno meni ovako nesto treba, i zbog puta kakv je u mom kraju i zbog silaska sa asfalta samo se plasim da se ne razocaram u snagu, vozim SRAD-a 750, nemam pojma kako ova Yamaha cima... Ne moze da se poredi sa SRAD-om posto je totalno drugi tip motora ali ima dosta snage. Moj drugar ima 2008 xtx660 ja vozim gsxr600k7 i bas me je xtx660 odusevio kako ide. I drugar ima iste izduve, ubica su svaki put se najezim kad zaturira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonygsxf 1 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan najezio sam se kakav zvuk ima... srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima ljudi,maa nebi ja prodavao nego mi treba lova a za tu lovu bi najverovatnije kola....ocu svojima da udovoljim....pa na prolece planiram nesto jace......zvuk je zastrasujuc,mnogo mi je zao ovog motora.:S i da ide bas lepo ja sam ga vozio 180 km/h naravno zalegao...u prvoj i drugoj se propinje na gas.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan koja mu je potrosnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan a ne rece nam ni koliko je presao... sjajan motor, samo da imam genge... al tesko do proleca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan juu izvinite nisam ni video xD.......potrosnja je okooo da ne lazem 7l.....a presao je 25550km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan auhh si siguran da je 7l, drugar vozi i njemu ne prellazi 5l Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan jbm liga,mozda...:S kamo srece da je kod mene tako:))) auhh si siguran da je 7l, drugar vozi i njemu ne prellazi 5l Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero 7 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan na ladno pa vec zavces gas nece ovaj dugo do generalne ako nije vec zreo.... kometarisem video klip 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bio topao,nego je napolju hladno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Septembar 10, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan za sad motor je PRODAT....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...