Disko Nindža 10710 Napisano Septembar 5, 2011 Hronični Motociklopata, 7418 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Honda VFR 750 1991 god. ocuvana, presla 57.000km, dobre gume lanac lancanici, pocetkom sezone stavljeni nov akumulator, nov regler (Joškin) i promenjeni semerinzi i ulje u vilama ,registrovana do 07.Aprila 2012. Znaci menjao bi je kljuc za kljuc za Suzuki GS 500E noviji tip 2000 god. pa na vise, ili za stariji tip uz doplatu. Cena u kesu: 1800eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kolko se ja secam ti si vec vozio GS-a kao i ja, nije mi jasno cemu vracanje GS-u? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10710 Napisano Septembar 5, 2011 Hronični Motociklopata, 7418 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kolko se ja secam ti si vec vozio GS-a kao i ja, nije mi jasno cemu vracanje GS-u? jbg, stara ljubav zaborava nema skontao sam da za moj finansijski budzet (koji je sve manji), vise mi odgovara GS. "siromah sam al siromah sam volim da zivim"... i evo jos jedne slike, malo smo se provozali ja i VFR do mora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10710 Napisano Septembar 9, 2011 Hronični Motociklopata, 7418 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan 1700eur samo za kolege forumashe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10710 Napisano Septembar 21, 2011 Hronični Motociklopata, 7418 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan nista?? bar neki komentar bio pozitivan ili negativan...niko nece da se voza sa VFR-kom? nezna sta propusta, vozio sam svakakve masine, Enduro 1 cilindar, Twin 2 cilindra, Redni 4 clilindra...ali V4 je poseban ja mislim da je to pristojan motor za te novce Jos da dodam, dajem i champion uljani filter za VFR 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najbolji 16 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GS 500E Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednog GS-a 500, doduse 1992 je godiste u fenomenalnom stanju, radjen za americko trziste, presao svega 10000 milja. Ali nisam spreman da ga dajem jos, ako ne prodas to cudo cujemo se na zimu da dogovorimo posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10710 Napisano Septembar 23, 2011 Hronični Motociklopata, 7418 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pa nadam se da cu do zime da resim trgovinu, al ako ne onda cujemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10710 Napisano Septembar 27, 2011 Hronični Motociklopata, 7418 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan mogu u kombinaciju da udju i Honda CB 500 i Kawasaki ER-5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10710 Napisano Septembar 29, 2011 Hronični Motociklopata, 7418 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ode motor, moze lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...