Anta 0 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Pomazite ljudi. Motor nece da mi upali. Danas i juce sam palio motor oko pola sata i uspeo sam na kraju da ga upalim. Prvo je palio pa se gasio odma posle 2 - 3 sekunde. Posle tih pola sata je normalno upalio samo ono iznenada. Ja sam a onda ugasio i palio je posle dobro. Ista stvar mi se desila i danas. Sta da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Avgust 12, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan lichi mi na to da ti ne radi sauh, proveri sajlu! mozhda je zaribala ili otishla opruga na njoj, mozhda se i pokidala... ne znam da li si pokushavao da upalish pa nije hteo, onda sachekao pola sata pa je upalio, ako je bilo ovako moguce da ti se nekako akumulator ispraznio pa se posle pola sata povratio - ovo je manje verovatna varijanta javi za sajlu pa da idemo dalje ako nije to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anta 0 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ima automatski saug tako da neznam sad jel ima sajla. Al ajd videcu sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Proveri i svecicu, to ti nije tesko, a mene je nekad zezala tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Pomazite ljudi. Motor nece da mi upali. Danas i juce sam palio motor oko pola sata i uspeo sam na kraju da ga upalim. Prvo je palio pa se gasio odma posle 2 - 3 sekunde. Posle tih pola sata je normalno upalio samo ono iznenada. Ja sam a onda ugasio i palio je posle dobro. Ista stvar mi se desila i danas. Sta da radim? Ovo sto si opisao.Nije dovoljno da bi ti neko napisao sta je problem.Samo moze da se predpostavlja da je ovo ili ono. Koji motor je u pitanju? Sauh ne moras da povlacis na ovim temperaturama.(mora da pali i bez njega) Moze varnica da pravi problem.Mogu karburatori (ako ima.zato sam te i pitao koji je motor) To kada upali i posle par sekundi se ugasi.Uglavnom je gorivo u pitanju.Da li je lose gorivo,zapusen filter goriva,.... Ima mnogo stvari koje mi padaju na pamet. Budi malo precizniji. npr.promenio sam svecice tad....proverio sam ovo...nije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anta 0 Napisano Avgust 13, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je skuter malaguti F 12. Moram da proverim svecicu. Moguce da je ona. Ima karburator komada jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj ima isti (skuter 2004god.).Imao isti problem.Promenili smo svecicu i pred filter za gorivo.Motor pali,radi. ps. Exra kvalitetan skuter. Ozbiljan sam.Mene je odusevio s potrosnjom i kako ide.Samo sipaj dobro ulje i neces imati problema (naravno kad promenis svecicu i filter). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 13, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj ima isti (skuter 2004god.).Imao isti problem.Promenili smo svecicu i pred filter za gorivo.Motor pali,radi... Ovaj Bata ima ruke ko' od zlata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...