Jump to content

Moto Zajednica

Motor nece da mi upali

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Pomazite ljudi. Motor nece da mi upali. Danas i juce sam palio motor oko pola sata i uspeo sam na kraju da ga upalim. Prvo je palio pa se gasio odma posle 2 - 3 sekunde. Posle tih pola sata je normalno upalio samo ono iznenada. Ja sam a onda ugasio i palio je posle dobro. Ista stvar mi se desila i danas. Sta da radim?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

lichi mi na to da ti ne radi sauh, proveri sajlu! mozhda je zaribala ili otishla opruga na njoj, mozhda se i pokidala...

ne znam da li si pokushavao da upalish pa nije hteo, onda sachekao pola sata pa je upalio, ako je bilo ovako moguce da ti se nekako akumulator ispraznio pa se posle pola sata povratio - ovo je manje verovatna varijanta

javi za sajlu pa da idemo dalje ako nije to!

• Svrati ponekad, 264 postova

Pomazite ljudi. Motor nece da mi upali. Danas i juce sam palio motor oko pola sata i uspeo sam na kraju da ga upalim. Prvo je palio pa se gasio odma posle 2 - 3 sekunde. Posle tih pola sata je normalno upalio samo ono iznenada. Ja sam a onda ugasio i palio je posle dobro. Ista stvar mi se desila i danas. Sta da radim?

Ovo sto si opisao.Nije dovoljno da bi ti neko napisao sta je problem.Samo moze da se predpostavlja da je ovo ili ono.

Koji motor je u pitanju?

Sauh ne moras da povlacis na ovim temperaturama.(mora da pali i bez njega)

Moze varnica da pravi problem.Mogu karburatori (ako ima.zato sam te i pitao koji je motor)

To kada upali i posle par sekundi se ugasi.Uglavnom je gorivo u pitanju.Da li je lose gorivo,zapusen filter goriva,....

Ima mnogo stvari koje mi padaju na pamet.

Budi malo precizniji.

npr.promenio sam svecice tad....proverio sam ovo...nije.. ;)

• Svrati ponekad, 264 postova

Drug moj ima isti (skuter 2004god.).Imao isti problem.Promenili smo svecicu i pred filter za gorivo.Motor pali,radi. ;)

ps. Exra kvalitetan skuter. ;) Ozbiljan sam.Mene je odusevio s potrosnjom i kako ide.Samo sipaj dobro ulje i neces imati problema (naravno kad promenis svecicu i filter).

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Drug moj ima isti (skuter 2004god.).Imao isti problem.Promenili smo svecicu i pred filter za gorivo.Motor pali,radi...

Ovaj Bata ima ruke ko' od zlata :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja