Lug 1378 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan menjao bih semeringe, pitanje je kako da odvijem ovu čiviju, a da je ne razjebem još više? vidi se da je oštećenja, verovatno je neko pokušao da je odvije pa nije išlo. da li je moguće da se napravi druga ako mora da radi brusilica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Septembar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da sa strane drzi inbus sraf.......dal si njega prvo odvio....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 3, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan skini volan,6tougaona gedora i udri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan menjao bih semeringe, pitanje je kako da odvijem ovu čiviju, a da je ne razjebem još više? vidi se da je oštećenja, verovatno je neko pokušao da je odvije pa nije išlo. da li je moguće da se napravi druga ako mora da radi brusilica? Neki veliki strucnjak je verovatno neodgovarajucim viljuskastim kljucem pokusavao da odvrne... Probaj kao sto ti Bokilic kaze da nadjes odgovarajucu, iskljucivo sestougaonu gedoru, kucni je odozgo cekicem da lepo nalegne do kraja, pa polako odvrni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 19-ica, tako će i da joj bude, kako bokilic reče. samo mi se čini da ću morati da joj, gedori, poravnam glavu brusilicom, da bi vatala glavu šrafa do kraja. majstor kad je odvijo, kanda nije štedeo snagu. poprilično je sjebana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa uznes duboku 19.imam ako nemas ti...pozajmicu ti, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa uznes duboku 19.imam ako nemas ti...pozajmicu ti, ok druže, a nismo ni daleko. kad sam reko da treba da se izbrusi gedora da bude potpuno ravna, to je zato što je šraf na štapu sada šestougaoni sa mo na delu do štapa, oko 2mm, jer je od neuspelog pokušaja odvijanja postao "četvoro ugaoni. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...