cvesa 9 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan pre par dana primetio sam da moram da zamenim plocice na prednjim diskovima posto se jedna od plocica istrosila skoro do metala (kawasaki gpz 500s-napred dva diska),al mi nije jasno kako ostale tri nisu toliko potrosene,imaju jos 2-5 mm obloge na sebi.Sve su ustvari nejednako potrosene.Nije mi jasno zasto se to desava.Mozda je to i normalno da se desava.Ako neko zna o cemu se radi neka napise nesto o tome.Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6192 Napisano Septembar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalno, obično su klipovi toliko prljavi da glave i ne izlaze ili se ne vraćaju dovoljno sa jedne strane i zato ti se jedna pločica više potrošila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10683 Napisano Septembar 3, 2011 Hronični Motociklopata, 7406 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan a moguce i da je prethodni vlasnik promenio samo jedan par pakni napred pa se to desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...