StefanRR 7 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan prodajem gore navedenu kacigu u M velicini obim 57-58cm. kaciga je potpuno nova ima i knjizica i dodatni vizir... nikad nije koriscena!! cena 600e ko je zainteresovan nek se javi u PM pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je evra u pitanju ali ja nisam video lepsu kacigu. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cena je skroz korektna s obzirom koja je kaciga u pitanju,srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kaciga izgleda mnogo bolje uzivo, jako je retka i cena je skroz korektna, ponavljam kaciga je nova nikad nosena... hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mozda je glupo ali cu ipak napisati, moze zamena za skuter! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Septembar 10, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi, zar niko ne vozi ducati na ovom forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero 7 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan mala ti kacigaca svi su skoro l i xl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taman, samo mi finansije fale ))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mala ti kacigaca svi su skoro l i xl i ja sam glavonja zato se i prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tebi se bas ne zuri sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Tebi se bas ne zuri sa prodajom pa iskreno ne zuri mi se ali evo spustam cenu na 500e NOVA CENA 500E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za skuter ili motor uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za skuter ili motor uz moju doplatu da mesto dukati pise jamaha ja bi je uzeo,steta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za skuter ili motor uz moju doplatu da mesto dukati pise jamaha ja bi je uzeo,steta ma koja jamaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 450e aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 400e fixno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Jul 17, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan prodato kolegi sa foruma u sreci je nosio! moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...