Grnca 1310 Napisano Avgust 31, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ili primam NEISPRAVNE frajlaufe od dotičnih motora : Honda Dominator, Aprilia Pegaso 650 ili BMW F650. Nije bitno u kakvom su stanju samo da je kompletan (mislim na jednosmerni ležaj) može da je ležaj i puknut i raspadnut , samo da su svi delovi na broju. Ako vam smeta po ćoškovima garaže - javite se. Prijateljski pozdrav i unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jaa imam samo venac,a mislim da imam i spoljni deo nznm moram potraziti,aj sutra cu pogledati bas pa ti javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Septembar 2, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan A meni već dim iz ušiju kreće od uzbuđenja. Ajde molim te pogledaj ako ti nije teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj dal tebi treba i ispravan frajl.??? imam i takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Septembar 4, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan cekaj dal tebi treba i ispravan frajl.??? imam i takav Meni se samo malo iskrivio kavez što drži rolnice i jedna rolnica mi je pukla na pola. Šta tražiš za u delovima i šta za taj kompletan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa oces da ti posaljem kavez rolnicu i oprugu,za 20 evra??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Septembar 7, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan pa oces da ti posaljem kavez rolnicu i oprugu,za 20 evra??? Moze, sve ostalo cemo na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj dal tebi treba i ispravan frajl.??? imam i takav Meni se samo malo iskrivio kavez što drži rolnice i jedna rolnica mi je pukla na pola. Šta tražiš za u delovima i šta za taj kompletan. a kompletan ispravan je oko 130 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Septembar 11, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Moze LOCK. Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...