aspirinikus 240 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru treba prednji blatobran za transalpa.Boja nije bitna,samo da nije lomljen i varen.Ponude na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je identican sa TA600, to bi mu olaksalo kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mammo 20 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od TA600,platio sam ga pre prodaje motora 60 eur.,plava metalik ceo nikad varen!Dajem ga za istu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molim te za neku sliku blatobrana ako nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...