Jump to content

Moto Zajednica

da se i ja upisem u leksikon

Recommended Posts

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

dobro vece svima

zovem se goran ćatić, iz beograda sam i `75 sam godiste

ceo zivot sam na dva ili vise tockova mada je vecina toga bilo na biciklu, skejtu  ::), rolerima i naravno kolima

prvi put sam vozio motorcikl pre desetak godina, MZ 250, i bio prilicno smoren njegovom dernjavom

kako sam vec imao auto, a i kako sam sklon pivu  :P tada sam odlucio da se ne petljam sa motorima radi dugovecnosti  ;D

srecom, moji drugari i drugarice su u poslednjih pola godine pokupovali razne dvotockase i crv se trajno uselio pa sada pored firminog Liberty-ja 125 uveliko sanjarim o svom motoru

skutere bas bas ne volim i planiram da kupim neki goli motor, a od izdrzljivosti mog organizma u radu na tri posla ce zavisiti da li ce to biti prvi pik Hornet 600 ili neka slicna lepotica...

inace, po struci sam filolog, engleski jezik i knjizevnost, bavim se fotografijom [ptice su mi najdraze] i uredjujem sajt o zivotinjama i prirodi - www.zivotinjsko-carstvo.com

od kako sam se registrovao pre skoro dva meseca, dosta toga sam ovde naucio o motorima mada sigurno ni pola od onoga sto bi trebalo znati

ako nekome treba savet na temu foto opreme ili same fotografije, feel free to ask, tu sam na svom terenu

labudovi_polecu.jpg

huh, sad mogu da pisem po forumu  :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Pozdrav i dobrodošao generacijo...moje vozačke! ;)

Sudeći po predstavljanju,druženje s tobom će biti  zanimljivo,a mnogima i korisno :)

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Pozdrav Gorane i dobro dosao!

Imam jedan predlog za tebe... Posto verujem da nas ima dosta koji imaju pitanja u vezi sa fotografijom, a da te ne bi smarali sa po pedeset identicnih pitanja preko Privatnih Poruka, mozda bi bilo zgodno da otpocnes temu u Off Topic-u pod naslovom "Pitajte Fotografa".  Tu bi mogli da ti postavljamo pitanja i da citamo tvoje odgovore i sta su ostali pitali, pa da eto nesto naucimo od tebe.

Jos jednom pozdrav i dobro dosao.

imamo mi ovde na forumu i jedno osetno poznatije foto ime od mene ali ideja o novoj temi u offtopicu je skroz ok

ipak, neka neko od vas u Offtopic sobi otvori temu sa pitanjem, bice mi zadovoljstvo da podelim ono sto znam

[malo mi izgleda pretenciozno da otvaram temu sa tako `skolskim` naslovom :) ]

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

eto, najzad se i predstavio, gledam iz dana u dan i pitam se hoce li vec jednom....

Dobrodosao Ti nama, eno ga sad cu i ja na zivotinjsko carstvo da se registrujem zauzvrat :)

Fotografska tema bi zaista bila jedna skroz dobra prica na forumu, definitivno ima i znalaca i onih kojima bi znanje dobrodoslo ali i onih koji bi voleli da se u poster-pozi vide na nekom desktopu, fotki ili mozda i bilbordu, sto da ne, jelte....

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ohrabrujuće je što si imao MZ bez obzira na to što misliš da je bučan. Većina vlasnika ''velikih'' motora je imala u svom razvojnom ciklusu MZ i koliko vidim ovde ali i na ulici, niko nema loše mišljenje o njemu, neki su samo MZ prodali i otišli dalje dok ja kao dete verujem da možeš da odeš dalje i bez prodaje MZ-a...

Pozdrav i dobrodosao!

hvala svima na dobrodoslici!

Vujo, nisam mislio na to da je MZ los motor ali jednostavno, to je moj najjaci utisak iz tog vremena - stravicna buka  :-\ sto se verovatno moze srediti nekim pristojnim auspuhom

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja