dmluka 0 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Da se predstavim... tek od skoro aktivno vozim i trenutno sam u paru sa Super Tenere koja je moguce za sada sve sto mi treba. Pre nje sam vozio kratko TDM-a i bio isto tolko zadovoljan, mozda zato sto mi isto snage treba za podizanje kad mi ispadne... Motori su nesto sto odavno volim i pratim...a tek sada malo vise i saznajem o istima. Kako god pruzaju velicanstven osecaj slobode.... Pozdrav svima, Luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2706 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...